Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak részéről hol marad a kölcsönösség?
Abban megállapodhatunk ugyebár, hogy az ezen a fórumon adott válaszok alapján a férfiaknál elvárás az orális szex, sőt, sokaknál az anális szex is. Tehát elvárják, hogy a partnerük csinálja nekik, mert számukra ez nagyon jó érzés, mondhatni, dicsőség, ha egy nő annyira elfogadja őket (vagy legalábbis ELJÁTSSZA azt, hogy elfogadja), hogy a szájába veszi a nemi szervüket, stb.
Ha meg ugye ezt egy nő nem teszi meg, akkor a férfi húzza a száját, megsértődik emiatt, rosszul érzi magát, ráfogja a nőre, hogy azt nem szereti őt, sőt, meg is csalja.
De hol maradnak az életben azok a helyzetek, amikor a férfiak adják meg ugyanezt az érzés a nőknek? És nem feltétlenül a szexre gondolok. Az a férfi, aki elvárja a nőtől, hogy ilyen módon kielégítse, magába fogadja, kényeztesse őt, mikor és milyen formában adja ezt vissza a nőnek - és most nem arra gondolok, hogy kinyalja, hanem, mikor kényezteti úgy a nő lelkét, hogy az egy istennőnek érezhesse magát?
hát 1 pár így hirtelen a sok közül:
odafigyelés, türelem, empátia, megbocsájtás, kommunikációra való hajlandóság
ha ennyi nem elég ahhoz, hogy a szádba vedd a f*szom akkor dögölj meg.
és mellesleg a saját nevedbe beszélj.. tuti van lány.. sőt sztem 95% az értelmesebbek örülnek neki ha élvezetet okozhatnak a szerettüknek. idiot.
ez nem egy kötelező rossz hanem örömteli dolog amivel a pasinak lehet "kedveskedni". és ha a pasi akit szeretsz boldog akkor te is boldog vagy.
voltál te már valaha szerelmes?.. ne hazudj>.<:)
23f
Hidd el, nagyon örülnék ha a barátnőm istennőnek érezné magát mellettem.... de ha egyszer nem váltok ki ilyen hatást senkiből? Akkor húzzam le maga a wc-n?
Kösz szépen, ez szerintem durvább, mint hogy le kell nyelnem valamit.
Ez személy és kapcsolatfüggő. A kölcsönösség (vagy akár a kezdeményezés férfi részéről) attól függ, hogy mennyire értékeli a partnerét és magát a kapcsolatot. Én speciel (és ez nem csak a férfi hibája) azon vagyok kibukva, hogy a fiatalok kapcsolatai mennyire szexcentrikusak. Nem nagyon beszélnek egymással arról hogy mi van a másik lelkében, mit érez olykor, csak felületesen a szex. Ha nem csak kefélnének, hanem megpróbálnák megérteni egymást, akkor talán a nagy tiniszerelem nem csak pár hónapig tartana a testi vonzalom alábhagyásával.
Szerintem így kéne működnie egy kapcsolatnak, csak a velem egykorúak (16 vagyok) még éretlenek ehhez. Talán ezért nincs barátnőm?
" és most nem arra gondolok, hogy kinyalja,"
... pedig másra gondolni elég balgaság, amikor kölcsönösségről beszélsz!!!
A nő lelkének a kényesztetésének a kölcsönössége a férfi lelkének a kényeztetése.
Ez a kölcsönösség.
Nem kell kiforgatni, belebeszélni, megmagyarázni, stb.
Ha egy szeretik egymást, akkor kölcsönösen szeretnek örömet okozni a másiknak, viszont nem várnak el egymástól olyat, amitől a másik undorodik, vagy nagyon kellemetlennek talál. Tehet szívesen megteszek néha a páromnak olyan dolgokat is (akár szexuálisan, akár más téren), amikkel tudom, hogy örömet okozok, még ha nekem nem is annyira jön be a dolog (mert megéri, ha látom, hogy neki jó). Viszont ha tudja, hogy valamitől nagyon irtózok, akkor nem várja el, hogy megtegyem és nem fanyalog, hanem megérti.
Viszont ez is, mint sok más dolog a kapcsolatban, kölcsönösen működik igazán jól, ezt kapom-adom vissza is.
Én a magam nevében kikérem az általánosítást te eszetlen.
Valószínűleg fogalmad sincsen milyen az igazi odaadás egy kapcsolatban. Én amikor együtt vagyok a kedvesemmel, egészen egyszerűen még csak nem is gondolok a saját magam élvezetére. Én élek halok az ő gyönyöréért és amikor ez találkozik az ő kölcsönös odaadásával, ahol az én gyönyöröm az ami számít neki. Te a saját élvezeted hiányolod és ezt a férfiakra (általánosságban)vetíted le.
Szerintem te ugyanaz vagy aki pár hete egy hasonló általánosító listát írtál a férfiakról. Pff.
Ahol lélekben kapcsolódik a férfi a nővel... ott fel sem merül az ,hogy ki mit akar és mitől undorodik, mert ott kölcsönösen ismerik egymás határait és nem feszegetik azt.
Ezenkívül még egy megjegyzés. Azért mert TE undorodsz a szopástól az nem azt jelenti ,hogy MINDEN nő undorodik és megjátssza. Undorodom az általánosításaidtól. Ébredj már fel b+.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!