Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találok ilyen nőket?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok ilyen nőket?!

Figyelt kérdés

Reggel olvastam egy kérdést és írták hogy a 25-30 éves nőket izgatják ha náluk jóval fiatalabb 16-18 évesekkel vannak együtt...nos engem ez nagyon is izgatni, csak azért az utcán nem fogok nekiállni ajánlkozni, mert valószínű mindenki elküldene ... de mégis akkor hol keresgéljek?

Éscsúnyasevagyok^^

18F

2011. ápr. 7. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Társkereső.
2011. ápr. 7. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:

jaj csak így szerényen "éscsúnyasemvagyok"

am társkereső

2011. ápr. 7. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kupiban pénzért.
2011. ápr. 7. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:
én 19 éves vagyok lány és van egy 8éves kissrác, aki annyira helyes már most és tudom hogy álmaim pasija lesz és csak abban reménykedem hogy 10év múlva olyan pasi lesz, mint amilyen te vagy :D
2011. ápr. 7. 22:10
 5/6 anonim válasza:
én is ilyen fajta nő vagyok...csak kicsit más, mert én baszlak meg:)irj ha kellek
2011. ápr. 8. 23:47
 6/6 A kérdező kommentje:
nem lehet neked írni..:S írj te:P
2011. ápr. 8. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!