Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben nyilvánul meg az, hogy valaki "béna" az ágyban vagy sem?
Abban nyilvánul meg, hogy a párja sokszori próbálkozásra sem elégül ki, és emiatt frusztrált lesz.
Javítani meg a helyzettől függ, hogy mivel lehet rajta.
Nekem az a béna, aki nem foglalkozik velem, csak magával, tehát önző!
Vagy ha nem tud olyan érzéseket kiváltani belőlem, hogy jó legyen a szex.
A méret nem igazán lényeg, kisebb szerszámmal is lehet ügyesen bánni, személyes tapasztalat!
Bénázás az is, ha küszködik, stresszel, feleslegesen aggódik, de én ezt észre szoktam venni, és segítek, ha kell :D
Ha megfelelő a partnered, nem leszel béna mellette, ne aggódj ezen!
29L
Én azt tartom bénának, aki nagyszájú, beképzelt, szexistennek mondja magát, de amikor ott az alkalom, nem teljesít. Inkább legyen szerényebb az ember és okozzon kellemes meglepetést, mint fordítva!
Az olyan dolgok pedig, hogy teljes súlyával ráfekszik a másikra, vagy kellemetlenül, erősen harapdál, pl a másik arcát, ami biztos nem izgató - na ezek viccesek már-már!
Szerintem az alap a hosszas, finom, gyengéd csók; innen indul minden. A következő a simogatás ereje, varázsa.
Nincs ilyen szerintem,hogy béna,meg nem béna,csak olyan van,hogy valaki gátlásos,feszült,vagy nem megfelelő partnerrel van együtt.Ha összhangban vagytok,akkor úgyis megtudjátok beszélni,kinek mik az igényei.Ha ez nincs meg,akkor nyilván kínlódás lesz az egész,és nem a bénaság miatt...
Amúgy például az átlag alatti ki mérettel kapcsolatban nekem negatív tapasztalataim vannak,nagyon nem lehet vele semmit kezdeni érdemben,legalábbis szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!