Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SURGOS?! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Le szeretnek fekudni a baratommal, o eleg tapaszalt a szex-ben, en meg nem annyira, segitenetek? Mit csinaljak, hogy ne tunjek benanak?
17/l
2011. ápr. 7. 18:52
1/9 anonim válasza:
Ha tudja, hogy szűz vagy bízd rá magad.
2/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok szuz, viszont nem akarok benanak tunni...
2011. ápr. 7. 18:55
3/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ez neked még csak az első.
És ne görcsölj rá, segíteni fog neked, hidd el, mert szeret téged! :)
4/9 anonim válasza:
Az előző vagyok...
Menni fog, majd ösztönösen jön minden. :)
5/9 A kérdező kommentje:
mondom, hogy nem az elso
2011. ápr. 7. 19:05
6/9 anonim válasza:
Tedd jòl szèt tàrd jòl szét ès mozogj a csípöddel ja ès amikor a csùcson vagy harapd meg
7/9 anonim válasza:
Szerintem is azt kéne mondanod hogy ez lesz az első és hogy nézze el ezt neked
8/9 anonim válasza:
Már most görcsölsz mielőtt szexelnétek, rosszul kezded nagyon.
Próbálj ráhangolódni a szexre , és mond meg neki feltétlen, hogy szűz vagy.
9/9 anonim válasza:
HAHÓÓÓÓ!!! Nem szűz!!!
Hidd el, ha oda kerül a sor, nem fogod magad bénának érezni! Mondd neki, hogy irányítson ő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!