Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek nem lesz baj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem lesz baj belőle, ha a barátom szeretné kipróbálni, hogy milyen gumi nélkül, de utána felvenné a gumit? Már több mint egy hónapja szedek gyógyszert, de eléggé parás vagyok.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 18:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Esemény utáni fölösleges. Ha szeded a tablettát, akkor nincs mitől tartani, nagyon kicsi az esély, hogy terhes leszel. Nem írom, hogy semmi, mert az hazugság lenne, de tényleg minimális. Amikor még nem szedtél gyógyszert, akkor is szeretkeztetek? Gumival védekeztetek?
2011. ápr. 9. 09:21
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem, mikor nem szedtem akkor még nem.
2011. ápr. 9. 09:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csinálja gumi nélkül.. ha szeded a gyógyszert, akkor szerintem baromi nagy hülyeség a gumi.. tudom nagyobb az esély a védelemre, de akkor is felesleges ezzel elrontanod az egészet, sokkal jobb lesz gumi nélkül. :)
2011. ápr. 9. 09:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Csak hogy megijesszelek egy kicsit :D

Gyógyszer+gumi: egyik se ad 100%-os védettséget külön-külön, tehát a kettő együtt se adhat. Ha szexelsz, akárhogyan is védekezel, mindig van esélyed a terhességre, és akár 1 000 000 nőből is lehetsz pont az az egy, aki teherbe esik. Ha ettől így nem parázol, akkor miért paráznál a gumi nélküli szextől, ami csak nagyon minimálisan ad több esélyt a terhességre?

2011. ápr. 9. 10:16
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó :$

Nem hát amúgy gumival félnék, hogy kiszakad vagy lecsúszik vagy bármi ilyen. Csak gyógyszerrel meg...hallottam már hogy valaki terhes lett mellette.

Tudom, hogy ha mindkettővel védekezünk akkor is kiszakadhat és akkor még ott a gyógyszer, de mi van ha mégis így leszek terhes. De mégis biztosabb, mint vagy az egyikkel vagy a másikkal :D

A barátom kicsit lazább (sőt) de megérti hogy félek szóval nem erőltet semmit. Majd biztos kicsit én is jobban feloldódok, nem tehetek róla hogy ilyen parás vagyok.

Azt azért nem biztos, hogy be merném még vállalni, hogy gumi nélkül élvezzen belém. :D

2011. ápr. 9. 11:28
 16/19 anonim ***** válasza:
A havi ciklusodban is vannak olyan időszakok, amikor kisebb az esély a teherbeesésre, erre is odafigyelhettek, és akkor még tovább csökkenthetitek az esélyt.
2011. ápr. 9. 12:01
 17/19 anonim ***** válasza:

HA gyógyszert szedsz, és már több hónapja, akkor felesleges a gumi! A gyógyszer egy hónap után védettséget ad, na nem 100 %-osat, mert azt sose fog.

Én 6 évig szedtem gyógyszert, és egyszer se estem teherbe!

Csak persze fontos hogy megfelelően szedd be, az előírtaknak megfelelően!

Vagy: ne szexeljetek, akkor biztos nem esel teherbe! :D

Am hány éves vagy hogy ennyire parázol a terhességtől???

2011. ápr. 9. 12:09
 18/19 anonim ***** válasza:

hmm meggondolandó dolog

mert a gumi nem csak a teherbe eséstől óv meg de a nemi betegségtől is !!!!

kérdés h bízol e benne ennyire ?

és h biztos vagy e benne h nem kapsz el valamit tőle

2011. ápr. 9. 15:41
 19/19 A kérdező kommentje:

Teljesen megbízok benne. Már együtt vagyunk egy jó ideje, de a szexel vártunk, amíg elkezdtem gyógyszer szedni, ráadásul ő volt az első nekem, neki pedig én.

Ez a ne szexeljetek akkor nem leszel terhes dolog jogos amúgy. :D

18 éves vagyok.

2011. ápr. 10. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!