Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vakoknak milyen a szexualitása?
Figyelt kérdés
én szerintem simán biszexek lehetnek, mert ha még heterok is lennének alapból, egy lányos fiú tapintása, és egy lány közt nincs annyira sok kül... Szerintetek?
F
2011. ápr. 7. 18:32
1/7 anonim válasza:
Szerintem egy vak embernek az a legfőbb gondja, hogy szexeljen, nem gondolod...? -.-
2/7 anonim válasza:
Ferikeee: akkor neked sincsenek előítéleteid, mi?!
3/7 anonim válasza:
A vakoknak sokkal jobban kifejlődtek, a többi érzékei, leginkább a tapintás, a szag és a hallás, és nagyon is megérzik ha egy lányos fiú ér hozzájuk!
Nekem van egy vak ismerősöm!
És ez nem a legjobb kérdés amit feltehettél okoska!!!
4/7 anonim válasza:
Te sokat gondolkodtál ezen a kérdésem, hogy kiötöld, ember?
Szerintem menj vissza az óvodapadba.
5/7 anonim válasza:
Miért ne szeretkezne egy vak ember? amúgy szerintem jó lehet, ha elveszted az egyik érzékedet, a többi kiélesedik ugye, szóval simán el tudom képzelni, hogy jobban élvezik. plusz egy vak embert nehezen tudok alkalmi kapcsolatban elképzelni, és a szerelemtől is jobb lesz ;) viszont azzal nem értek egyet, h a vakság miatt több lenne köztük a homokos, legalábbis magamból kiindulva. a tapintása még csak-csak, de amikor te simogatod a másikat? :D
6/7 anonim válasza:
Mi az hogy az a legkisebb gondja? Neki nincs joga hozzá, h teljes értékű életet éljen?
Biztos érdekes lehet, minden más érzékszerv kiélezettebben működik. Pl. tök jó ötlet, kipróbálni bekötött szemmel szexelni, most h feltetted ezt a kérdést.
7/7 anonim válasza:
Próbáld bekötött szemmel és hangtalanul,milyen lehet,megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!