Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem képesek egyenlő mércével mérni?
Ha egy nő sok férfival lefekszik, akkor lek****zzák, és elvárják, hogy a vágyait tudja kezelni.
Ha egy férfi visszautasít egy nőt, akkor leb***zzák, mert elvárják, hogy minden adandó alkalommal megdöntsön minden nőt, aki az útjába kerül.
No, uraim, hol van itt az egyenlő mérce akkor?
Az első feltevésed igazábol nagyrészt így is van, de csak férfiak mondják egymás közt, hogy az egy "kúva"...
A második feltevésed, hogy a férfit leb*zizzák, az szerintem nem teljesen így van, igazábol én még nem találkoztam ezzel, hogy ha egy pasi visszautasít egy nőt akkor arra azt mondják h az búza!
Azt h a pasik egymás közt azt mondják egy nőre h húú mekkora rib@nc mert lefeküdt 8 pasival, ez egy elterjedt hülyeség az mindig így van hosszú évtizedek óta....erre annyira nme is kell figyelni..
ma 18:17
"Azt h a pasik egymás közt azt mondják egy nőre h húú mekkora rib@nc mert lefeküdt 8 pasival, ez egy elterjedt hülyeség az mindig így van hosszú évtizedek óta....erre annyira nme is kell figyelni.."
És ezt azért írod,
mert
1. ténylegesen így gondolod,
vagy,
2. mert azt szeretnéd, hogy a nők ne érezzék magukat kellemetlenül, ha sok férfi megkapja őket, és ezáltal a férfiaknak könnyebb dolguk legyen nőt szerezni? :)
a női egyenjogúság ugye elég modern találmány, néhány kultúrában még a mai napig nem valósult meg, úgyhogy nehezen elvárható, hogy tökéletesen működjön (és ezen a habzó szájú feministák inkább rontanak, mintsem segíteik, de ez most OFF).
"Ha egy nő sok férfival lefekszik, akkor lek****zzák, és elvárják, hogy a vágyait tudja kezelni."
te nem nézed le ugyanúgy azt a férfit, aki minden elé kerülő nőre rárepül, és ha van rá alkalma akkor gerincre is vágja?
"Ha egy férfi visszautasít egy nőt, akkor leb***zzák, mert elvárják, hogy minden adandó alkalommal megdöntsön minden nőt, aki az útjába kerül."
ezzel még nem találkoztam, de mondjuk ez én baráti társaságom nem igazán a ma divatos alfahímekből áll.
18:17-es vagyok!
Már ne haragudj de ez a gondolatod egy B A R O M S Á G!:
"2. mert azt szeretnéd, hogy a nők ne érezzék magukat kellemetlenül, ha sok férfi megkapja őket, és ezáltal a férfiaknak könnyebb dolguk legyen nőt szerezni? :)"
Azért mondom mert így van!
A pasik egymás közt ezt mondják ez jön ki a szájukon ennyi. De nem mindig gondolják hót komolyan. Ez egy hülye szokás egy hülye szó amiről már nem fog leszokni senki.
sztem azért valamilyen szinten a kérdésben benne van a válasz is. azt írtad h ha egy nő sok k.rvázást kap, ha sok emberrel fekszik le. egy férfi viszont rögtön megkapja a b.zi titulust, amint visszautasít egy nőt. na most egy nő ha nem fekszik le sok emberrel rögtön nem lesz k.rva, egy fiú meg már akkor is b.zi lesz a többiek szemében, ha csak EGYszer utasít vissza nőt.
nos ha erről az oldalról nézzük a dolgot, akkor vissza is dobhatnám a kérdést, h hol van itt az egyenlő mérce akkor? :D
Panda Péter
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__16..
Olvasgass kicsit itt a válaszok között, és remélhetőleg megérted a mondandóm lényegét.
ma 18:27
Okok, én csak visszakérdeztem. :)
Sehol! A párom szerint:
"A társadalom nem egyenlő mércével mér. Ha egy pasinak sok nője van, az még menő is a haverok előtt, lehet vele büszkélkedni, de ha egy nőnek sok pasija, akkor egy rohadt k...rva."
De én is így látom, hogy általában ez így van.
Akinek nem inge.... :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!