Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak miért nem képesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem képesek egyenlő mércével mérni?

Figyelt kérdés

Ha egy nő sok férfival lefekszik, akkor lek****zzák, és elvárják, hogy a vágyait tudja kezelni.

Ha egy férfi visszautasít egy nőt, akkor leb***zzák, mert elvárják, hogy minden adandó alkalommal megdöntsön minden nőt, aki az útjába kerül.

No, uraim, hol van itt az egyenlő mérce akkor?

2011. ápr. 7. 18:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt megkapod a lakat-kulcs példát :D (Ami egy fasság)
2011. ápr. 7. 18:15
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Az első feltevésed igazábol nagyrészt így is van, de csak férfiak mondják egymás közt, hogy az egy "kúva"...

A második feltevésed, hogy a férfit leb*zizzák, az szerintem nem teljesen így van, igazábol én még nem találkoztam ezzel, hogy ha egy pasi visszautasít egy nőt akkor arra azt mondják h az búza!

Azt h a pasik egymás közt azt mondják egy nőre h húú mekkora rib@nc mert lefeküdt 8 pasival, ez egy elterjedt hülyeség az mindig így van hosszú évtizedek óta....erre annyira nme is kell figyelni..

2011. ápr. 7. 18:17
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Rossz tapasztalataid lehetnek.
2011. ápr. 7. 18:18
 4/26 A kérdező kommentje:

ma 18:17

"Azt h a pasik egymás közt azt mondják egy nőre h húú mekkora rib@nc mert lefeküdt 8 pasival, ez egy elterjedt hülyeség az mindig így van hosszú évtizedek óta....erre annyira nme is kell figyelni.."

És ezt azért írod,

mert

1. ténylegesen így gondolod,

vagy,

2. mert azt szeretnéd, hogy a nők ne érezzék magukat kellemetlenül, ha sok férfi megkapja őket, és ezáltal a férfiaknak könnyebb dolguk legyen nőt szerezni? :)

2011. ápr. 7. 18:20
 5/26 Panda Péter ***** válasza:
100%

a női egyenjogúság ugye elég modern találmány, néhány kultúrában még a mai napig nem valósult meg, úgyhogy nehezen elvárható, hogy tökéletesen működjön (és ezen a habzó szájú feministák inkább rontanak, mintsem segíteik, de ez most OFF).

"Ha egy nő sok férfival lefekszik, akkor lek****zzák, és elvárják, hogy a vágyait tudja kezelni."

te nem nézed le ugyanúgy azt a férfit, aki minden elé kerülő nőre rárepül, és ha van rá alkalma akkor gerincre is vágja?

"Ha egy férfi visszautasít egy nőt, akkor leb***zzák, mert elvárják, hogy minden adandó alkalommal megdöntsön minden nőt, aki az útjába kerül."

ezzel még nem találkoztam, de mondjuk ez én baráti társaságom nem igazán a ma divatos alfahímekből áll.

2011. ápr. 7. 18:24
 6/26 anonim ***** válasza:

18:17-es vagyok!

Már ne haragudj de ez a gondolatod egy B A R O M S Á G!:

"2. mert azt szeretnéd, hogy a nők ne érezzék magukat kellemetlenül, ha sok férfi megkapja őket, és ezáltal a férfiaknak könnyebb dolguk legyen nőt szerezni? :)"

Azért mondom mert így van!

A pasik egymás közt ezt mondják ez jön ki a szájukon ennyi. De nem mindig gondolják hót komolyan. Ez egy hülye szokás egy hülye szó amiről már nem fog leszokni senki.

2011. ápr. 7. 18:27
 7/26 anonim ***** válasza:

sztem azért valamilyen szinten a kérdésben benne van a válasz is. azt írtad h ha egy nő sok k.rvázást kap, ha sok emberrel fekszik le. egy férfi viszont rögtön megkapja a b.zi titulust, amint visszautasít egy nőt. na most egy nő ha nem fekszik le sok emberrel rögtön nem lesz k.rva, egy fiú meg már akkor is b.zi lesz a többiek szemében, ha csak EGYszer utasít vissza nőt.

nos ha erről az oldalról nézzük a dolgot, akkor vissza is dobhatnám a kérdést, h hol van itt az egyenlő mérce akkor? :D

2011. ápr. 7. 18:28
 8/26 A kérdező kommentje:

Panda Péter

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__16..

Olvasgass kicsit itt a válaszok között, és remélhetőleg megérted a mondandóm lényegét.

2011. ápr. 7. 18:31
 9/26 A kérdező kommentje:

ma 18:27

Okok, én csak visszakérdeztem. :)

2011. ápr. 7. 18:32
 10/26 anonim ***** válasza:

Sehol! A párom szerint:

"A társadalom nem egyenlő mércével mér. Ha egy pasinak sok nője van, az még menő is a haverok előtt, lehet vele büszkélkedni, de ha egy nőnek sok pasija, akkor egy rohadt k...rva."

De én is így látom, hogy általában ez így van.

Akinek nem inge.... :)

2011. ápr. 7. 18:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!