Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom miután elélvez 5 perc sem kell és máris alszik? Attól függetlenül, hogy nappal, este vagy épp reggel van.
sokan így vannak,én nem tudom miért...én pl soha nem vok utána álmos
25/f
Általában a pasik elalszanak utána a nők pedig felpörögnek. De vannak kivételek. :)
Nálunk a pasim elalszik szeretkezés után, én meg még lesem a plafont vagy tévézek. :D
De téged kielégít, vagy ő csak elvégzi a "feladatát magának" és alszik? nem mindegy...
Ha téged ott hagy csak úgy a kielégülése után, akkor elég önző, és nem foglalkozik azzal, hogy neked egyáltalán jó volt-e, csak az a lényeg, hogy neki jó volt és kész.
Mert a világ így működik, teljesen normális, ne aggódj ezen. Egy picit okolhatod magad, mert a Te feladatod lenne egy 5-10 perc nappali szunyálás után párodat ügyesen felébreszteni, és ha ezután is bealszik, akkor tedd fel ismételten a kérdésed itt, mert ekkor már érdekesebb...
Most komolyan, letubázod a buszon, vagy vezetés közben, és elalszik azonnal?
Eddig soha nem aludtam be, sőt mindig több és több kell!:D
22f
én nő vagyok, de utána én is mindig úgy elalszok, mintha altatót vettem volna be. tleg valami hormonális oka lehet, vagy nem tudom. megölném, aki akkor felébresztene, pedig egyébként gyalázatosan rossz alvó vagyok...
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!