Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki tini és van homosszexuális hajlama?
én lány vagyok, csak a férfiakhoz vonzódom, nem tudom elképzelni kapcsolatot nővel.
DE. maszturbáláskor szinte csak nőkre tudok gondolni, fenekekre és mellekre, vagy mintha ráverném és ettől szinte azonnal elmegyek:S
szerintetek ez nagyon gáz?
Rossz a kérdés, helyette így kellene megkérdezni: "van olyan, aki tini és nincs homoszexuális hajlama?"
A mai világban már mindenki leszbi és/vagy emo.
Az első válaszoló is magából indult ki...-.-
Lehet, hogy van benned némi ferde hajlam kérdező.
Lehet, hogy van benned egy kis biszexuális hajlam, de szerintem egyáltalán nem gáz. Nyugodtan gondolj arra közben, amire neked jól esik! ;)
"mintha ráverném" <- Ezt viszont nem teljesen értem, hogy képzeled el. :D
nem gáz, ha ez izgat fel, akkor erre kell gondolni :D
Egy bi barátnőmnél fordítva volt a dolog, előbb érzelmileg képzelte el nővel a kapcsolatot és utána kezdett felizgulni rájuk
Fiú vagy nem pedig lány,csak lánynak írod magad,mert cikinek gondolod és így akarod kimosni magad mert úgy vagy vele lánynál nem annyira cink.
"én lány vagyok"------->"ráverném"
16:50-es, neked nem mind1? :D a kérdés szempontjából lényegtelen.
Kérdező gondolj amire neked jól esik közben :)
Ja, hogy pasik verik rá egy csajra. Akkor jó. :)
Csak azt hittem, hogy a fantáziádban férfinek képzeled magad. ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!