Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom már leszeretne velem feküdni, én is kivánom őt nagyon de félek, hogy fájni fog meg ilyenek. De pettingelni szoktunk csak hát az azért más. Szerintetek mi legyen?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 15:01
1/7 Kingaa1 válasza:
előbb-utóbb úgyis átesel a ló másik oldalán... nem mindegy hogy mikor?
2/7 anonim válasza:
Ha feltetted ezt a kérdést, akkor ne történjen még semmi. Ha már nem lesznek kérdéseid és kételyeid akkor tedd meg. De a védekezésre vigyázatok.
3/7 Kingaa1 válasza:
fájni fog... na és? egyszer 5percig kibirod, talán annyi se, s ha óvatos lesz nem is fáj majd annyira, nekem sem fájt olyannyira, mint ahogy azt elmondták apucianyucimódban mások...
4/7 anonim válasza:
Én a 2.vsz-val értek egyet. Addig ameddig nem lesznek kételyeid, utána csinálhatjátok.
Tudd elengedni magad, na meg persze megbízni a barátodban.
5/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nőj fel, és akkor majd nem fogsz már ilyeneken aggódni, addig meg hanyagold a szexet.
6/7 szamo77d válasza:
Nagyon kéne a korodat tudni. Minden esetre üljetek le előtte a pároddal és beszéljétek meg a félekmedet, mondd el neki őszintén. Beszéljétek meg, hogy hogy fogtok vé-
dekezni. Kérd meg a srácot, hogy nagyon vigyázzon rád,
óvatos, türelmes legyen! És ha akkor egy idő után megint
merevedése lesz, mondjon le a kedvedért, lesz még elég
ideje bizonyítani a férfierejét!
7/7 anonim válasza:
Amíg nagyobb a félelmed a vágynál, ne csináljátok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!