Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy csináljátok?
,,Ott lent" nem szeretitek borotválni..(?)
azt mondjátok hogy ,,rövidre vágjátok"... Na azt hogy?? ollóval estek neki?? :) vagy hogyan??
"Az abszolut nem férfias ha egy pasi borotválja magát. :S Legalábbis nekem nem tetszik."
Nekem meg az, ha egy nő olyan igénytelen és ápolatlan hogy akár egy szőrszálat is meghagy! Egyébként te nyilván barlangban élsz.
A kérdésre válaszolva: Aki egyszer elkezdi borotválni, annak úgyse kellesz többet ollóval nyírni, mert ha kb 1 mm-re megnő, már viszket és irritál, ami nagyon kellemetlen. Olyankor elő a külön erre a célra szánt borotva, és zsupsz neki. 22F
15:24!
Én mindig teljesen csupasszá teszem, sőt a karomon is le szoktam epilálni a kis pihéket, de mégsem várom el a páromtól, hogy fullra napra kész legyen mindig, egy férfi legyen szőrös.
Nem igazán értem mért kell feltételezgetni róla akármit is, azért mert megvan az ízlése és a véleménye.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!