Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki együtt él a párjával az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki együtt él a párjával az átlagosan mennyit sexel? 20f 23n

Figyelt kérdés
Hetente hányszor, és egy nap csak egyszer vagy többször is?
2011. ápr. 7. 14:49
1 2
 1/17 Kingaa1 ***** válasza:
szerintem, amikor rájön az emberre... és kedve van... ezt csak ti dönthetitek el:) én is elterveztem a kapcsolatom "elején" hogy hetente max 3 és lett belőle hetente 6
2011. ápr. 7. 14:51
 2/17 anonim ***** válasza:
Ahányszor csak jólesik :) Mi a párommal szinte minden nap, van, hogy egy nap kétszer is :)
2011. ápr. 7. 14:55
 3/17 A kérdező kommentje:

Félre ne értsetek nem kezdő együtt élő vok:D

csak kiváncsi vok rá hogy másoknál mi a természetes.

2011. ápr. 7. 15:35
 4/17 anonim válasza:
Elején másfél hónapig nemvolt semmi aztan miután megtörtént az első , utána már minden talalkozásnál , amióta meg egyutlakunk szinte minden nap.neha töbszöris.
2011. ápr. 7. 15:41
 5/17 anonim ***** válasza:

Én örülök ha heti 2 alkalom van, kicsit többet igényelnék...

Régebben naponta szexeltünk 30-60 perceket. Most az van, hogy kb. 10 perc után elélvez a feleségem, és utána kicsit unottnak tűnik.... F30 N29

2011. ápr. 7. 15:56
 6/17 anonim ***** válasza:

Majdnem minden nap,de naponta csak egyre van időnk sajnos

21/L

2011. ápr. 7. 16:05
 7/17 anonim ***** válasza:
Kedvtől függ, van hogy minden nap van hogy egy hétig egyáltalán nem 27/30
2011. ápr. 7. 16:42
 8/17 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek!!
2011. ápr. 8. 12:40
 9/17 anonim ***** válasza:

21 évesen kezdtem, akkor volt az első. Akkoriban a legtöbb, egy nap hétszer voltunk együtt. Harmincöt éves korunkig, minden nap, legalább egyszer, de hetente egy - két alakalommal reggel és este is összejött. (Persze a piros napokon nem úgy, de azért akkor sem fordítottunk hátat egymásnak.) A változás ötvenöt éves kor után jött, feltűnően, onnan kezdve, csak heti két, legfeljebb három alkalommal jön össze, de hangulatunktól függően olyan is előfordul, hogy egy nap kétszer is. (Főleg, ha jó film megy a tévében, amit nem nézünk.) Az a legmeglepőbb, mintha a kevesebb, minőségben mégis több lenne. Nem érezzük magunkat az átlagostól eltérőnek, sem teljesítményben, sem az intim méreteket illetően.

58 év

2011. máj. 30. 13:08
 10/17 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok terhes. 4 hónapja szültem. :)
2011. máj. 30. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!