Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet vonzó és szexuálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet vonzó és szexuálisan izgató egy vékony srác?

Figyelt kérdés
Tényleg igaz az, hogy a vékony srácoknak a legjobb a segge?
2011. ápr. 7. 13:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen,egy csomoan dicsérték már.
2011. ápr. 7. 13:50
 2/16 anonim ***** válasza:
Akinek az az esete. De van aki a mackós alkatra bukik, van aki a kigyúrtra stb. Ami tény, hogy még mindig jobb a vékony mint a nagyon kövér.
2011. ápr. 7. 13:53
 3/16 anonim ***** válasza:
persze h lehet, de azért eddzél sokat,jól néz ki mikor egy vékony srác azért formás
2011. ápr. 7. 13:54
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Hát szerintem sokkal esztétikusabb egy vékony srác, mint egy dagadt dömper pufirizsa, hájdagály zsírpacni...
2011. ápr. 7. 13:54
 5/16 anonim ***** válasza:
A párom vékony és iszonyat jó popsija van, igaz izmos is, szóval nem csak csont,de ha hason fekszik+befeszíti,akkor majdnem oylan mint egy igazi babapopsi :-)
2011. ápr. 7. 14:10
 6/16 anonim ***** válasza:
25%

13:54

Remélem következő életedben(ha van ilyen egyáltalán) egy 140 kilós állat leszel......

2011. ápr. 7. 15:59
 7/16 A kérdező kommentje:

Hü ha

Hát valakinek nagyon beleléptünk a lelkébe:) Na de sebaj Nem akarok senkit bántani aki kövér, de sokszor látszik rajtuk, hogy nem érzik jól magukat. A kérdés a vékonyak szexsziségét firtatta, a kövérek szóba sem kerültek.

2011. ápr. 7. 22:50
 8/16 anonim ***** válasza:
OMFG
2011. ápr. 8. 01:17
 9/16 anonim ***** válasza:
45%
Senki nem lépett a lelkembe. DE. IGEN Túlsúlyos vagyok. És? Van valami bajod ezzel? Áhhh mind1. Te nem ismersz engem. "Hál' istennek én se téged". Szal' csak.....ühmm, semmi....
2011. ápr. 8. 01:23
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát ja
2011. ápr. 8. 22:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!