Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik megkóstolják a saját ondójukaT?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 12:38
11/16 IQnindzsa válasza:
Jesszus. Hát persze ,hogy megkóstolja a többség. Aki azt mondja ,hogy sohasem kóstolta még meg és nem is fogja... az nagy valószínűséggel hazudik.
Én egy baromi elszállt szexőrületben az egyik csajommal még hógolyóztam is. Állat volt! :)
12/16 FFDP válasza:
Szerintem legfeljebb azért nem teszik sokan, mert amikor spermát löknek ki, értsd elélveznek, akkor egy időre a libidójuk lemegy és kevésbé vevők az ilyen züllöttségekre :)
13/16 anonim válasza:
Azzal iszom a kávét reggel. Jobb, mint a tej.
14/16 anonim válasza:
Normális ember lehet hogy megkostólja, de általában ez nem jellemző.
15/16 anonim válasza:
Sokan megkóstolják, csak tagadják, mert az olyan bZis dolog. Én bevallom régen nagyon sokszor akartam, de mire oda került a sor, soha nem voltam rá képes. Egyszerűen nem. Csak akkor kerültem közelebbi "viszonyba" a spermámmal, mikor a bnőm szájába élveztem és utána smároltunk. Hát nem haltam bele... 19F
16/16 anonim válasza:
16:32: lájk
egyébként persze, kisebb koromba egyszer megkóstoltam.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!