Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a sok szextől kitágul a punci? Én úgy tudom, igencsak ruganyos az a terület, és még szülés után is visszaáll viszonylag normálisra. Akkor hogy is van ez? :S
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 12:02
1/15 anonim válasza:
Szerintem a sexnek ehhez semmi köze. Inkább az évek múlásával tágulhat.
4/15 anonim válasza:
Nem tágul tőle. Viszont léteznek gyakorlatok, amitől "feszesebb" lesz a hüvelyed. Mindenkinek ajánlom.
6/15 A kérdező kommentje:
Jó, csak mert mindenhonnan az folyik, hogy áá annak a nőnek már biztos jól szétb.szták a punciját és olyan tág, hogy hat másik is belefér. Én több mint 5 éve vagyok párkapcsolatban, elég sűrű a szex, de nem vettem észre, hogy tágabb lennék... és most azok, akiket minden héten más megdug egyszer, mitől lennének még tágabbak főleg olyasvalakinél aki párkapcsban él és napi 2-3 szex normális vagy több is???
2011. ápr. 7. 12:11
7/15 Antihater válasza:
Hagyományos sextől nem tágul ki tudtommal.
Tágításra külön technikák vannak
8/15 Antihater válasza:
Annyi sex normális amennyi jólesik :D csak bírjátok a pároddal :D
Mondjuk hallani ezt sexfüggőség dolgot, de nem vagyok jártas a témában
9/15 anonim válasza:
Ezt a szétb...szták kifejezést átvitt értelemben mondják.
10/15 anonim válasza:
Tényleg erre lehetne következtetni abból a csúnya kifejezésből, hogy valakinek "szétbták a pnáját", de a valóságban ez nem így van. Ha egy darabig nem szexelsz, szűkebb lesz, de ha sokat szexelsz, attól nem tágul, normális marad. (Tágításról hallottam már én is, de hogy mire jó az, nem értem.)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!