Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire része az orális szexnek, hogy a végén a fiú a szájba élvezzen?
Figyelt kérdés
Valaki szerint a rendes orális szexet végig kell csinálni, hiszen úgy az igazi. Menyire értetek ezzel egyet?2011. ápr. 7. 11:55
11/17 anonim válasza:
Szerintem is ha csak orális szex van akkor elvileg a lánynak végig kéne csinálni. Mert hasonló mintha orál a lánynak aztán a végén kézzel fejezném be. Mi is nyalogatjuk folyton a puncinedvet, de nem szólunk érte. Szóval nem értem mire fel undorodnak a lányok.
12/17 anonim válasza:
Nem tartozik hozzá szerintem, az az alap, hogy kulturált emberek nem köpködnek, nem hugyoznak, nem élveznek a másik szájába, persze amelyik bárkinek bejön, csinálhatja.
A nőknek meg közel nem termelődik annyi nedvesség, mint amennyi az ondó, és az állaga sem hasonlítható össze, teljesen más a kettő, gyakorlatilag az előváladéknak felel meg a mennyiség.
13/17 anonim válasza:
Ezt a meccset már párszor lejátszottuk. De, a lányoknak is termelődhet annyi váladék.
14/17 anonim válasza:
de most ez mi?! erre van szabály? csak az az orális szex, amikor a lány szájába élveznek? vagy mi?
hadd döntse már el mindenki maga, akinek meg nem tetszik a másik fél hozzáállása, az keressen másik partnert, vagy fogadja el.
15/17 anonim válasza:
Kedves utolsó nem azt mondtuk hogy kötelező. Ez a mi véleményünk. Valakinek nem tetszik sajnálom. Amúgy aki említette kultúrált ember nem élvez bele más szájába. Akkor kultúrált ember nem élvez a barátnője puncijába? :D Megmagyarázná miért van ennyi "értelmes" ember. :)
16/17 anonim válasza:
Kedves utolsó, neked se ártana némi értelemre szert tenni, ugyanis a nemi szervbe élvezés az a szexuális aktus természetes módja, mint tudod, úgy fogan meg a gyerek is. Ez a természetes funkciójuk, céljuk. És tudtommal, a hüvelyemben sem az izét, sem az illatát nem érzem, de lehet tévedek. Ne érvelj már baromságokkal!
17/17 anonim válasza:
18:22 - A kérdező a véleményünkre volt kíváncsi és ezért is írtak a legtöbben. Nem tudom mi ezzel a probléma. Én sem azt mondtam, hogy csináld úgy, ahogyan mi a barátnőmmel...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!