Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a kutyapózt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a kutyapózt a férfiak vagy a nők részesítik előnyben?

Figyelt kérdés
Válaszotokat indokoljátok!
2011. ápr. 7. 11:40
 1/7 Antihater ***** válasza:
100%

A kutyapózban sokkal mélyebb behatolás lehetséges, és a g-pont is könnyebben izgatható, tehát a nőknek sokkal élvezetesebb lehet ez a póz

és ha evolúciós szempontból nézzük, ez a hagyományos és nem misszionárius :)

2011. ápr. 7. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
én nő vagyok, és imádom, mert kb ebben a pózban hatol legmélyebbre a párom, és így nagyon élvezem. csak nagy hátránya, hogy nem látom az arcát közben, meg nem tudom simogatni, csókolni
2011. ápr. 7. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azért imádom, mert tapasztalataim szerint így a pasi sokkal erőteljesebben tud dugni! És én jobban szeretem, ha keményen megb*sznak.
2011. ápr. 7. 12:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem igazán szeretem ezt a pózt, mert olyan, mintha a párom a méhszájamat bökdösné, és ez elég kellemetlen érzés. Pedig elég átlagos méretei vannak, mégsem túl élvezetes számomra ez a póz. Én a lovaglót imádom.
2011. ápr. 7. 12:38
 5/7 anonim ***** válasza:
férfiak jobban szeretik
2011. ápr. 7. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Én szeretem, a látvány miatt, csípem a lányok fenekét. Közben meg tudom oldani, hogy egymás szemébe nézzünk, simogassam a mellét, punciját...

Szeretkeztem olyan nővel, aki így bírt a legjobban elélvezni, és olyannal is, akinek nem tetszett, mert nem elég bensőséges. Vele is csináltam, de egy idő után lehasaltattam, ráfeküdtem, és így tudtunk szeretetteljesen csókolózni is közben, csak így nem volt olyan mély a behatolás.

A konkrét kérdésedre nem tudok válaszolni.

2011. ápr. 7. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretem nő vagyok:))
2012. dec. 27. 21:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!