Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Ti hny éves korotokban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ti hny éves korotokban kezdtétek a masztizást? Mer az oszt társaim mindig azt mondják hogy nemcsinálják de itt mindenki aztmondja hogy már 12-11-13 éves korban elkezdtétek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 08:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
5
2011. ápr. 7. 08:35
 2/14 anonim ***** válasza:
Tudatosan 11 évesen... de már óvodában is biztos simogattam magam, csak akkor nem vágtam le, hogy masztiztam.
2011. ápr. 7. 08:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én már ovodás korom óta, de nem az a benyúlós fajta, hanem a ruhán keresztül csiklót birizgáló, és már oviban is volt orgazmusom így. Persze erre csak később jöttem rá hogy ez maszturbálás, és hogy ezt nem kéne mások előtt csinálni :S
2011. ápr. 7. 08:41
 4/14 A kérdező kommentje:
szóval már 5. ben elkezditek a masztizást?
2011. ápr. 7. 08:41
 5/14 A kérdező kommentje:
(tudatosan)
2011. ápr. 7. 08:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Én tudatosan csak olyan 12 éves korom körül csináltam, mivel addig nem tudtam mi ez, csak jó volt. 3. voltam.
2011. ápr. 7. 08:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan 7-8 évesen kezdhettem,és amikor először orgazmusom volt,azt hittem, hogy elvesztettem a szüzességemet :D 8 éves fejjel :D:D
2011. ápr. 7. 08:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Amúgy meg jó hogy nem fogják elárulni hogy csinálják. Nem hiszem hogy ez olyasmi amiről osztályban beszélgetni szoktak. :)
2011. ápr. 7. 08:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen sok kislány már óvodás korban izgatja a punciját, de ez nem tartozik másra, azért mondják az osztálytársaid, hogy nem csinálják.
2011. ápr. 7. 09:04
 10/14 bix ***** válasza:
100%

ez a baj még mindig. hogy ez tabu... a lányok jelentős része eddigi tapasztalataim szerint annyira ismeri magát mint az orosz harmadosztályú curlingbajnokság aktuális állását. ami tök jó, egész addig amíg nem tőlünk, férfiaktól várja el hogy orgazmust hozzunk neki össze, pedig ő se tudja magának összehozni... persze van ellenpélda is, a jelenlegi párom, hááát. ő névszerint ismeri a harmadosztályban az edzők harmadunokatestvéreit is:D

ez nem bűn, sőt később hatalmas előny ha csikló és hüvelyi orgazmust is el tudsz érni, nem csak a nőnek jó, de a pasinak is kényezteti a máját hogy ekkora "májer":D

2011. ápr. 7. 09:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.