Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen -másnak furcsának vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen -másnak furcsának vagy undorítónak tűnhető- szexuális szokásaitok vannak (ha vannak)?

Figyelt kérdés
Én pl. szeretem, ha a barátom megujjazza a fenekemet, és el is élvezek közben. 23/l
2011. ápr. 7. 08:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Dettó! 22F
2011. ápr. 7. 08:51
 2/15 Antihater ***** válasza:
51%
Ha a barátnőm felcsatolhatóssal dug meg análba ;) 20F
2011. ápr. 7. 08:56
 3/15 Antihater ***** válasza:
De amúgy sex az sex, kinek mi a jó, azzal ne törődj mások mit mondanak egy dologról a sexben, ha neked bejön, vágj bele, próbálj ki amit csak lehet ;)
2011. ápr. 7. 09:09
 4/15 Antihater ***** válasza:
Nem értem miért nem írnak erre a témára, félnek bevallani a dolgaikat névtelenül is...
2011. ápr. 7. 10:12
 5/15 anonim ***** válasza:
30%

Én arra izgulok ha a legény úgy forgatja a kapát mint szittyalovas a fokost!

76/L

2011. ápr. 7. 10:51
 6/15 anonim válasza:
51%
Én sok mindent szeretek. De ez egyén, és pár függő. Egy két példa amit más nem tart szokásosnak. de a mi szexuális vágyaink teljesen egyformák. imádom ha jó erősen szájba dug, ő meg imádja ha ezt teheti. Imádom ha keményen dugja a seggem, és közben újjaza a puncim, meg tépi a hajam, ezt ő is imádja. STB...stb..stb... számtalan olyan dolgot tudnék említeni, amit mások elítélnek, vagy nem tartják normálisnak.
2011. ápr. 7. 13:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

talán popsi ütögetés... de ez szerintem nem furcsa:)

meg persze én is szeretem ha határozottan a hajamba markolnak

2011. ápr. 7. 13:36
 8/15 anonim ***** válasza:
69%
én szeretem ha fojtogat meg ha kikötöz. :$
2011. ápr. 7. 13:41
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szado-Mazo, elég komoly szinten. Teljes megkötözés mozdulatlanságig, kifeszítés a fájdalomküszöb eléréséig + néhány perc, szájpecek, ostorozás, pálcázás, szerepcsere, stb.
2011. ápr. 7. 17:24
 10/15 A kérdező kommentje:

Na ez az, írhatnátok többen is, kíváncsi vagyok:)

Szerintem is az a jó, ha mindenki magát adja, és örömet okoz magának és a párjának is.

2011. ápr. 7. 20:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!