Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha nem szexelek a pasimmal világosba?
szerintem gondolj arra, hogy ha nem jönnél be neki, és hazudna akkor 1. nem nyulna hozzád 2. nem veled lenne. :))
egy idő után lehet megunja nemtudom :ddd
Nálunk sincs vak sötét, szóval igazából szerintem lát engem, csak engem nyugtat a tudat, hogy sötétben csináljuk, mert én sem vagyok biztos abban, hogy gyönyörű lennék, pedig mindig ezt mondja a férjem...
De viszont nálunk elég változatos a szex. Bármit bevállalok (orál minden formában, lenyelem, vagy mehet az arcomra, hajamba, cicim közé, anál, mindenféle póz, elfenekelés, szóval bármit), és így nem hiszem, hogy a sötét zavarná.
Szóval, ha feldobjátok a szexet és nem csak misszionárius pózban szégyenlősködtök, akkor CSAK a sötét nem fogja zavarni.
Én is benne vagyok mindenbe,csak szeretem ha homály van,szóval nem vagyok én ilyen félénk,csak sötétben jobban el tudom magam engedni:)
Szeretnék változtatni ezen,és próbálok is,szoktam is neki mondani,h ez nekem így nem megy egyik pillanatról a másikra,és várja meg,h én mondjam,h világosban szeretném,csak nem akarom,h addigra elege legyen ebből.
Ha szeret téged, rendes kapcsolatban vagytok, nem lesz ebből probléma.
Általában abból szokott elege lenni a férfiaknak (persze, jogosan!), ha az asszony nem hajlandó bekapni húzamosabb idő után sem, vagy ha csak paplan alatt hajlandó csinálni, csak is egy pózban... Szóval szerintem, hogy ha amúgy minden rendben van, és változatos, minőségi, jó szex van, akkor nincs gáz! :)
20/N
szia ,
az lenne a kérdésem hogy miota vagytok együtt ? mert ugye az eléjén azert mindenki szégyenlös egy picit ... probálj fogozatosan változtatni a helyzeten ... elöször gyertya fénynél , utána egy éjjeli lámpa utána majd késöbb kettö ... és igy tovább :o)
utolso vagyok .... amugy én szeretem neha vak sötétségben csinalni , mert akkor ugy nem látom mi történik csak 100%érzem a dolgokat !!! a párom meg nem szeret sötetben mert ö pl.lovaglo pozban mindeg néz hatulrol a tükörben ...
26/N
Nekem nem baj. Azzal szexelsz, ott és úgy, ahogy akarsz.
Szabad ember vagy.
:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!