Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora volt a legkisebb merev fütyi amit valaha láttatok?
Figyelt kérdés
Volt esetleg olyan, hogy elnevettétek magatokat a partneretek mérete láttán?2011. ápr. 7. 08:16
1/10 anonim válasza:
Hát nem nevettem de meglepődtem mikor megláttam az 5-6 cm merev fütyit. Nem volt párom, csak egy jóbarát akivel komolyabbra fordult, de nem sokáig tartott.
2/10 anonim válasza:
Én akkorát láttam, ami elveszett a tenyeremben (merev állapotban)
3/10 anonim válasza:
ahhoz képest a 13 cm nem kicsi XD
4/10 anonim válasza:
Kb. 7 cm. Természetesen nem nevettem, mert nem vagyok bunkó.
5/10 anonim válasza:
én is egy tenyérben elveszőssel futottam egyszer össze. nevetni nem nevettem, azt hittem, hogy még nem merev ;)
a méreteihez képest azért elég jól teljesített, de inkább olyan volt, mintha ujjaznának:)
6/10 anonim válasza:
nagyon kicsi, és soha többé nem vettem fel a telefont annak a fiúnak :S
7/10 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi hogy egy ilyen apró mérettel rendelkező srác lesz-e valaha boldog. Mert ha nem akkor ugyebár mit ér az élet, és pedig nem is tehet róla. Lehet fel is pakolok egy ilyen kérdést.
8/10 TOMAtm válasza:
szóval aki a kicsit nem becsüli annak nagy van.
9/10 anonim válasza:
15 cm,tehát átlagos. Kisebbért se nevetnék, bár szeretem a jó kemény vastag farkat, de ennél vannak jóval fontosabb dolgok is egy párkapcsolatban.
10/10 anonim válasza:
és élveztetek már el igen kicsivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!