Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem volt még orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt még orgazmusom?

Figyelt kérdés

Már 4 hónapja élek szexuális életet, de eddig még nem volt egyszersem orgazmusom. Még az elején élveztem a szexet, de mostmár azt sem igazán. Csak akkor élvezem, ha gyorsan csinálja a barátom, és (ezt nem tudom, hogy fejezzem ki) ha tövig nyomja belém. És ezt folyamatosan csinálja. De akkor meg ő megy el nagyon hamar.

Mit csináljunk másképp, hogy én is élvezzem?

Ez nem tudom számít e, de lila Durex-et használunk.

Én 15 éves vagyok, barátom 20.

2011. ápr. 6. 22:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
barátod nem figyel rád. szólnod kéne neki is, ha szeret akkor próbál javítani rajta. ha pl nem szex közbe akkor előtte vagy utána petting során. Nem mindenkinek van ám hüvelyi orgazmusa.
2011. ápr. 6. 22:42
 2/11 Panda Péter ***** válasza:
próbáljatok ki más pózokat is, és kisérletezzetek (hol és hogyan érjen hozzád, hogy jó legyen stb).
2011. ápr. 6. 22:42
 3/11 bix ***** válasza:

hmm a kérdés feltevéséből nekem az jön le hogy neked még _egyáltalán_ nem volt orgazmusod... ha ez igaz, akkor előbb te kéne megtanuld magadtól hogy neked hogy jó, nőknél éles szituban a gátlások és egyéb dolgok miatt sokkal nehezebben jön mint egyedül...

ha már volt, csak a srác nem tudja előhozni... hát lehet hogy nem elég vastag, nem érzed eléggé, nem jó a tempó, akármi. vezesd, te add az ütemet, legyél inkább te fent, akármi. beszéljétek meg hogy neked mire van szükséged. az orgazmus nem olyan hogy lefekszek valakivel aztán jön. a nők jelentős részének egész életében nem sikerül összehozni, mert nem ismeri ő sem magát eléggé. így viszont nem várható el egy pasitól hogy majd ő tudni fogja hogy neked mi jó...

2011. ápr. 6. 22:46
 4/11 A kérdező kommentje:
magamnak csiklóit sikerült már okozni, de a barátomnak még aztsem. pedig teljesen el voltam engedve, de nem sikerült neki.
2011. ápr. 6. 22:49
 5/11 anonim ***** válasza:

magadnak egészen más, hisz votl időd megtapasztalni. ő is próbálkozhatna. mert az ok h te kielégíted, de valami kéne cserébe is.

első voltam

2011. ápr. 6. 22:51
 6/11 anonim válasza:
100%
Próbáld ki, hogy magadnak okozol, miközben szeretkeztek. Öt is biztosan izgatná.
2011. ápr. 6. 23:03
 7/11 bix ***** válasza:
misszionáriusban simán nyúlj le, játszál, vagy ülj fel, és csak "csúszkálj" rajta. vagy húzd magadra misszionáriusban és úgy csússzon ahogy te adod az ütemet. az ágyban is a legfontosabb a kommunikáció...
2011. ápr. 6. 23:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Az én barátnőmnek sem volt még sajnos hüvelyorgazmusa. :( Pedig már rohadt sok pózt, dolgot kipróbáltunk. Viszont csiklóorgazmusa rendszeresen van, ha együtt vagyunk akkor én a kezemmel vagy a nyelvemmel szoktam besegíteni. Az utóbbi egy leírhatatlan érzés számomra is! :) Most már ez tök zökkenőmentesen megy nálunk, tudom hová kell nyúlni (vagy nyalni :D), és hová nem. Szal ez egy hosszú folyamat, amibe neked kell bevezetned a barátod, csak te tudod, nálad mi jó, és mi nem.

Első lépésként én is azt tanácsolom, hogy maszturbálj előtte! Hidd el, izgatni fogja, engem is izgatna. :) És próbálj meg így elélvezni. Közben szembeülve nézheti, mit kell csinálni. :) Vagy esetleg csókolgassa a tested közben közben, esetleg húzd oda a kezét, irányítsd kicsit, mutasd meg neki, hogy szereted... :) Egy idő után már magától tudni fogja, hogy okozzon Neked örömet!

2011. ápr. 7. 00:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy sok lánynál zavaró a csikló ingerlésénél, ha van a hüvelyében "valami". :) Persze sokan vannak, akik így is el tudnak menni, sőt még jobban ingerli is őket a dolog, de ez emberfüggő. Én is próbáltam már sokszor, mert így azért még izgatóbb az együttlét, ha egyszerre éritek el a csúcsot, viszont ilyen formában idáig még nem jött össze.
2011. ápr. 7. 00:17
 10/11 bix ***** válasza:
erre tényleg azt tudom mondani mindenkinek hogy ebben a férfi szerepe kb 1% az eddigi barátnőim között volt olyan akivel triplaflikket is csinálhattam leszúrt ritbergerrel akkor se hoztam össze egy sóhajt se. a mostani párom az viszont olyan szinten pro, hogy számolni se tudja épp hol tart. hüvelytorna megvan nála, de a szorgalmas gyakorlásnak kint és bent is megvan az eredménye... meg kell a nők tanulják tényleg profi szinten mi a jó nekik... és aztán van a művészi szint:D
2011. ápr. 7. 00:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!