Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj hogy butus lennék? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj hogy butus lennék? A pasik azt szokták mondani, hogy kis butus vagyok de nagyon imádnak, csak nincs túl sok eszem.

Figyelt kérdés

Sok okos, művelt pasi is próbálkozott nálam, de azért ez elég rosszul esik hogy buta lennék :(

Bár sokan szeretnek talán ez a lényeg:)))

Titeket zavar ha a lány nem egy észlény, vagy kicsit butább?

2011. ápr. 6. 21:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%
Tudsz sütni-főzni, mosni, takarítani? Ha igen, akkor pont elég okos vagy.
2011. ápr. 6. 21:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég nagy baj...
2011. ápr. 6. 21:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan aki pont a butuska lányokat szereti, mert akkor okosabbnak és férfiasabbnak érzi magát mellette. De van olyan lány aki erre rájátszik és direkt butábbnak adja magát a kelleténél, ez is egy pasizási mód.
2011. ápr. 6. 21:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem baj! Apukám nagyon okos,művelt az IQ-ja is magas (átlagon felüli), viszont anyukámra még én is azt mondom, hogy néha elég butus, pedig ő az édesanyám. :D És mégis együtt vannak sok-sok éve, gondolkoztam is már rajta, hogy hogy találták meg egymást és mit szeretnek ennyire egymásban, de hát az a lényeg, hogy szeretik egymást ennyi idő után is. :)

Ne félj attól, ha butus vagy, (bár nem biztos, hogy az vagy, lehet csak elhitted, mert annyian mondták már) csak az a lényeg, hogy ahhoz legyen eszed, hogy senki ne tudjon kihasználni. (Ahhoz pedig elővigyázatosság is elég.) Bár nekem az a véleményem, hogy nem vagy buta, csak már elhitted amit mondanak!

2011. ápr. 6. 21:59
 5/12 anonim ***** válasza:

Biztos nem rossz indulatból mondák, aranyos vagy és talán kicsit naiv. És ha nem te vagy a legokosabb? Akkor mi van? Egy lánynak még jól is állhat!

Jah és persze az elsőnél a pont :D

2011. ápr. 6. 22:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem baj. Így ha használnak, vagy tárgyként kezelnek se esik le, ha vki okosan csinálja. A mai kor divatjának, mentalitásának megfelelsz, nem kell sok energiát belefektetni, h el legyél kápráztatva, vagy h elhitessék, minden rendben. Nézd a jó oldalát.
2011. ápr. 6. 22:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért én megnézném azokat az "okos, művelt" pasikat...

Le merem fogadni, hogy mindegyik csak az eszét játssza, de annyi agya sincs, mint egy zsák molylepkének.

Senkinek nem kell atomfizikusnak lenni, de azért ne is legyen senki kőostoba, vagy végtelenül, már-már idegesítően buta.

Ha azok a pasik tényleg olyan fene műveltek, kérdezzed már meg tőlük, hogy mit olvastak utoljára, meg ilyenek...

2011. ápr. 6. 22:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne butàskoj csak viccelnek
2011. ápr. 6. 22:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Lényeg , hogy ne nyávogós buta k*rva legyél! Amúgy szerintem kifejezetten aranyos ha egy lány kicsit "butus" :)
2011. ápr. 6. 22:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi benne az aranyos???

Ne visszafelé fejlődjünk már...

2011. ápr. 6. 23:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!