Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Közületek van aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Közületek van aki annyira hajlékony, hogy ki tudja nyalni a punciját? Mennyire jellemző ez?

Figyelt kérdés

Fiúk közül sokan le tudják szopni magukat, de nekik könnyebb, hisz közelebb van. :)

A lányok meg hajlékonyabbak általában, tehát feltételezem, hogy van akinek sikerül. :)

Akinek sikerül, kíváncsi vagyok a korára is!

2011. ápr. 6. 21:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Igen, tornázok :) Rg (ritmikus gimnasztika). Nekem olyan 7 centi kell. Egyébként mindigis hajlékony típus voltam :D

2011. ápr. 8. 18:45
 22/28 A kérdező kommentje:

Kedves Hanena!

Köszi válaszod!

A korod még írd meg légyszi, ha nem titok!

A ritmikus gimnasztika pedig a legszebb női sport szerintem! :) Nekem legalábbis nagyon tetszik! :)

A bordakivételre pedig azért írtam, hogy mese, mert én tini koromban le tudtam szopni magam úgy, hogy a nyelvem a hasamhoz ért. Szóval majdnem tövig ment a dolog. Jobban azért sem ment, mert a torkom birizgálta már a vége. :) Amúgy én is hajlékony vagyok. És minden bordám megvan. Suliban talajtornából a csajok irigyeltek is páran, hogy én pl. meg tudtam csinálni a hidat szépen, ők meg csak alig-alig.

Ami miatt nektek nehezebb, hogy a punci egy kicsit lejjebb van, mint fiúknál a fütykös, szóval emiatt nehezebb elérni.

Még a spárgával kapcsolatban egy kérdés:

Ti rg-n hogyan nyújtotok, hogyan gyakoroljátok a spárgát, amikor még nem megy le teljesen? Nekem az oldalspárgához kb. 10-15 centi kell, de sehogy sem akar sikerülni.

Mondj valami jó ötletet a nyújtásra!

Előre is köszi!

27F

2011. ápr. 8. 19:37
 23/28 anonim ***** válasza:

Hajlékony vagyok nagyon, de ilyenre még csak nemis gondoltam soha:DD

Rsgzek 8 éve, táncolok 11 éve, és sporttagozatos gimibe járok 11.be.

2011. ápr. 8. 19:43
 24/28 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó 19:43-as!

És most hogy elolvastad ezt a kérdést, nem próbáltad ki, hogy vajon elérnéd e? :)

Az előző kommentemben kérdeztem a spárgáról, ha tudsz segíteni benne, szívesen veszem.

Előre is köszi!

2011. ápr. 8. 19:57
 25/28 anonim ***** válasza:

19:43 vagyok

Nem, nem próbáltam ki.

A spárgában meg nem tudom hogy segítsek. Minket anno random lenyújtottak...Mármint bemelegítés és lenyomtak vagy állóspárgában neki a bordásfalhoz, és ennyi volt...

2011. ápr. 9. 14:57
 26/28 anonim ***** válasza:

Hát ha lassan akarod, és nem úgy, ahogyan az előzőt ( mert valahol tényleg csak úgy csinálják), akkor ülj le, mintha törökülésben ülnél, és tedd egymáshoz a talpaidat, majd húzd minél közelebb magadhoz, és próbáld a térdedet a földig nyomni.

[link]

Ha nem értenéd, itt a kép. Na és ebben a pózban nyomd minél lejjebb a térdeidet :)

2011. ápr. 10. 13:21
 27/28 A kérdező kommentje:

Ezt szoktam mindig gyakorolni, simán le is megy a térdem még bemelegítés nélkül is a földig, le sem kell nyomjam, szinte alapból lent van. :)

A spárga mégsem jön össze. :(

Ha lenyomnak spárgába, nem veszélyes? Nem történhet valami baleset, pl. izom szakadás? Meg nagyon fájdalmas is lehet.

Ezért nem merem megpróbálni.

2011. ápr. 10. 18:51
 28/28 anonim válasza:
Tudod hogy hogy kell a füled mellé tenni a térded? Próbáld ki úgy sikerülhet(nem vagyok hajlákony de hülye sem :P ) 16/L
2011. ápr. 11. 22:01
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!