Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mire izgultok fel?
Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 15:14
1/22 anonim válasza:
ha valaki úgy veti le előttem a pulcsiját, h. kilátszik, a kockás hasizma X33
2/22 anonim válasza:
parfum,tekintet,tapintas,simogatas intim helyen;)
21 eves leanyzó
3/22 anonim válasza:
Én már attól beindulok ha meglátom a kedvesemet!
De amúgy egy kellemes illatú arcszesz, egy finom simogatás, egy gyengéd csók, és már padlón is vagyok....
4/22 anonim válasza:
-amikor megölel
- amikor odajön és minden előzetes figyelmeztetés nélkül nyakor harap
- amikor csak néz rám a nagy zöld szemeivel és nem szól egy szót se (kivételesen...:D )
- amikor hátulról magához ölel és beleböngyörgészi a fülembe hogy "picurka, picurka, figyelj már ide..."
5/22 anonim válasza:
a nyakamon ha puszilgat..én attól indulok be.
6/22 anonim válasza:
simogatás, a kockás has, haspuszi...:)
(lány)
8/22 anonim válasza:
kéjesen rám néz a szemeivel, végigsimítja a nyakamat és finoman magához húz...jaj de szeretem
9/22 anonim válasza:
Ha a barátomról van szó, akkor már a hangjától is..(:
10/22 anonim válasza:
Ha a nyakam csókolgatja, nyalogatja. 23/l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!