Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saláta punci, az meg milyen? Vannak punciban 'kategóriák'?
óó, köszi! Megnéztem a sajátom.. Akkor az enyém is az, mert hasonló a képhez, de még is más.
Nem vagyok szétb*szva, szóval ezt a hozzászólást inkább nem értékelem.
Mindig tanul vmit az ember.
Köszi!:)
utolsó :DDDDDDDD:D:D:D:D:D:D
amugy tényleg xd
Hát már ne haragudj 77-es, de ebből a mondatodból maximum 15 évesnek tippellek, olyan éretlen beszólás volt.
Ha ezt így gondolod, akkor magyarázd már el, hogy ha a pénisz a hüvelybe hatol(aktus) és ezt nagyon nagyon sokszor megtörténik, akkor hogy a fenébe is lesz olyan tőle a kisajak? Ugyanis a kisajkakat ez egyáltalán nem érinti.
Szóval, a válasz?
:D
De idióták vagytok... Jól elszórakoztok, az a lényeg.:) Igaz még nem volt szerencsém fiúval szexuális kapcsolatot létesíteni, de ha belőletek indulok ki, lehet nem is fogok, rögtön lánnyal indítok.:D
Viccet félre tévő, nem értem miért kell rosszindulatúnak lenni, és vki írta a behatolás-hüvely témát..És igaza van. Meg még biztos számtalan érvet fel lehetne sorolni, de inkább szórakoztassátok egymást.
Aki normálisan válaszolt, köszi!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!