Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne mondanom? (Nem osztást kérek)
Hát ha szeretnél ebbe a játékba belemenni akkor legyél vele durva.
Ha pedig nem akkor mond ezt el neki.
Én is szoktam nagyon sokszor durvák lenni a párommal :D Mi mindketten elég perverzek is vagyunk, szóval együtt döntöttük el általában. De volt, hogy a kanapén ülve gondolt egyet és átkötötte a kezem a nyakkendőjével, befogta a szám, bevitt a hálóba, majd közölte: "felizgattál te ribanc, viseld a következményeket!" én meg olvadoztam :D lehet, hogy betegek vagyunk, de amíg jól érezzük magunkat, nem érdekel ki mit mond.
Ezeket a váratlan dolgokat tudom neked is ajánlani, még lehet pl csoki/ tejszínhab nyalogatás vagy gyümölcskajálás egymásról. Mondjuk ez inkább érzéki, mint durva, de el lehet vele játszadozni durván is. Amúgy a beszólások tényleg nehezek az elején, aztán megszokod. Ne legyél gátlásos, csak mondd ami jön, ne gondolj át semmit! Ez a lényege. Különböző szadomazo játékokat is ajánlom nagyon :D
Naaa, jo?! Most jo?....Igy jooo??....hmmm?.....jooo???....ez az!!....farkalj, te allat....farkalj meg!....gyere.....most jooo?.....mi van, te kis sz*rhazi?!.....gyere!!....d*gj szet!.....ez aaaaz!.....k*rj ugy, mint egy neger!....ez aaaz!....csinald, te arrogans kis majom!.....ez az!!!!....utalod az anyam, kicsim?....hm???....utalod az anyam?!.....hadd halljam! utalod az anyam?!....hat, most legyel nagylegeny!.....gyere, b*ssz szet!!....most legyen nagy a szad, te utolso kurafi!.....ez aaaaz!....ahhhhhh....ez az, te kis szemet!.....
Orgazmus utan kozvetlenul: ....es jegyezd meg! Az anyam a legszentebb asszony a vilagon!
:D:D:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!