Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele csak a szex miatt?
Figyelt kérdés
Szóval a barátom...hát hogy is mondjam. Talán a "puhapööcs" a legjobb jelző, vagy nem is tudom. Nem bántani akarom, de így tudjátok a legjobban elképzelni. Tehát eléggé gyengéd. Viszont egyébként nagyon jól érzem magam vele, elképesztően jó fej, általában sírok a röhögéstől. De a szex...túl, túl gyengéd! Nekem nem ez kell. Egyszerűen lelkiismeret furdalásom támad, ha elordítok valamit mellette...nem arra gondolok hogy "úgy nézel ki mint egy rohadó hús" hanem ilyen "baassz meg" féleségeket...értitek. Nekem egyszerűen kell a durva szeretkezés, a fiatal iskolás lány és az erőszakos diktátor szerepjátéka(példa volt..). Amikor szűz voltam, akkor is inkább arról fantáziáltam hogy megerőszakolnak.(ne ítélj, tök jól elolvastam vele órákig..)Próbáltam hevesebben csinálni, de ő ugyan olyan lassú maradt. Beszéltünk is róla, és eléggé csalódva mondta hogy ez nem az ő világa..mit csináljak?2011. ápr. 6. 17:16
1/17 A kérdező kommentje:
Tök jól elvoltam*: D
2011. ápr. 6. 17:17
2/17 anonim válasza:
Velem és a barátommal is ugyanez a helyzet :/
3/17 A kérdező kommentje:
ohh:( És ebben a felállásban vagy fordítva?
2011. ápr. 6. 17:22
4/17 Pinocchio válasza:
Cseréld le őt rám.Garantálom sikítani fogsz.
5/17 anonim válasza:
szerintem ha a szex nem jó, akkor nem működik egy kapcsolat hosszú távon. én is voltam így, én 3 hónap után mondtam, hogy elég, pedig ezenkívül semmi problémánk nem volt
6/17 anonim válasza:
Valahogy próbáld meg rávezetni, hátha rákap az ízére. ..
7/17 A kérdező kommentje:
Tehát igen?jaj.
2011. ápr. 6. 17:24
8/17 anonim válasza:
Ugyanez a felállás. Az istenért sem tudom rávenni, hogy egy kicsit erőszakosabb legyen, mert "nem akar megalázni"...
9/17 A kérdező kommentje:
De rossz:S tökéletesen megértelek.
2011. ápr. 6. 17:26
10/17 Pinocchio válasza:
Amúgy a viccet félretéve szerintem ezt meg kellene beszélned vele,próbáld meg elmagyarázni neki hogy a durvább szex még nem jelenti azt, hogy csak használjátok egymást szeretet nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!