Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogyan vehetném rá?
Első válaszoló vagyok.
Szerinted hogyan vehetnéd rá, ha már beszéltetek erről és ő nem akarja, megalázónak tartja stb?
Sehogy!
Visszapacsiiiiiiii~ :D
Am meg irigyellek hogy ilyen rendes pasid van ^^
Mi számít erőszakosnak?
Legyen olyan mint Rocco?
Kiscsaj, amit nem akarsz az messze nem erőszakos.
Te azt akarod hogy kicsit hevesebb dominánsabb legyen, nem azt hogy erőszakosabb.
HIdd el, ha erőszakos lenne azt te nagyon nem élveznéd.
Először is, ne haragudj de nem vagyok kiscsaj!
Másodszor pedig, mint már mondtam nem azt akarom, hogy erőszakos legyen hanem hogy erőszakosaBB!! Harmadszor erőszakosabb/hevesebb aki érti a kérdést az tudja mire gondoltam!
Bocsi, remélem majd találkozol egy erőszakosabb pasival és majd egy életre megtanulod hogyan fogalmazz és milyen veszélyeket rejt ha úgy beszélsz hogy nem egyértelmű.
Saját környezetemben láttam rá példát hogy csaj olyan agyhalott volt mint te mert azt hitte mindenki érti amire ő gondol.Pontosan azt mondta mint te, ugyanezekkel a szavakkal.és talált egy pasit aki megadta neki amit kért tőle.
Most terápiára jár miatta.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!