Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az a "shemale"? Egy betegség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a "shemale"? Egy betegség?

Figyelt kérdés
Egy nőnek férfi nemi szerve is van,ennyit tudok.
2011. ápr. 6. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
43%

Én is, és nem is akarok többet.. :D

Mondhatni genetikai rendellenesség, nekik nem xx a nemi kromoszómájuk. De hátha jár erre egy genetikus, vagy ott a gugli! :D

2011. ápr. 6. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
ritkán, de előfordul, hogy valaki természetesen "vegyes" nemi identitással születik. 99%-ban azonban átoperált emberekről van szó. A betegség kategóriába ez utóbbi nem illik.
2011. ápr. 6. 16:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat.
2011. ápr. 6. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem betegség.

Egyszerűen csak férfiak, akik úgy operáltatták át magukat "nővé", hogy az arcuk és a mellük is nőinek néz ki, de közben meghagyták a farkukat és nem lett puncijuk.

2011. ápr. 6. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Amire te gondolsz, kérdező, az a hermafrodita, amikor mindkét nemre jellemző nemi jellegek és nemiszervek is megtalálhatóak egy emberen.

A shemale egy kifejezés az olyan férfiakra, akik nővé operáltatták magukat, de meghagyták a péniszüket.

2011. ápr. 6. 22:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi,így már képbe vagyok!

És van akinek ez tetszik? Nekem hányingerem van tőlük!

2011. ápr. 7. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát... valakinek az animalszex is tetszik. Ízlések és pofonok.
2011. ápr. 7. 23:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!