Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogy viselkedtek a lánnyal akivel csak szexeltek?
Figyelt kérdés
Szóval itt arra gondolok, hogy lazább kapcsolatba vagytok és főleg a szex miatt. (Tehát nincs nagy szerelem) Kb. 1 éve vagyok egy ilyen kapcsolatba és kíváncsi lennék, hogy ti hogy viselkedtek, ha voltatok már így. Simogatjátok-e a lányt pl szex után, szeretitek-e ha ott alszik nálatok, ilyesmikre gondolok.2011. ápr. 6. 16:18
1/7 anonim válasza:
"Simogatjátok-e a lányt pl szex után, szeretitek-e ha ott alszik nálatok"
Hogy is ne, hogy azt higgye kötődök hozzá és fontos nekem? Innen már csak egy lépés, hogy még jobban az életem része legyen és elsírja a problémáit és ez már egy nem kívánt párkapcsolat a számomra.
2/7 anonim válasza:
hát én így vagyok, kb fél év egy csajjal.
persze simogatom,néha itt is alszik,de mindketten tudjuk hogy ebböl sosem lesz komoly kapcsolat,szexre jók vagyunk egymásnak aztán ennyi :D
3/7 anonim válasza:
Szerintem egy kis simogatás, ölelgetés belefér. Meg miért ne dumáld meg vele a dolgaidat, ha épp úgy van? Mint egy jó barát, csak plusz dolgokkal. Ennyi. Bár ez függ attól is h ki mit választ ugye...nekem nem fűlne a fogam egy buta lányhoz, az valahogy elveszi az életkedvemet is.
4/7 A kérdező kommentje:
na igen, amit az utolsó írt ez már lehet kicsit több is mint csak szexkapcsolat, szerintem.
2011. ápr. 6. 18:20
5/7 anonim válasza:
Amíg együtt vagyunk, addig kvázi olyan, mintha a barátnőm lenne. Nézünk valami filmet, rendelünk kaját, beszélgetünk, stb.
De ettől még nem több, mint ami.
6/7 anonim válasza:
Elvből nincs nálam olyan, hogy "csak szex", bocsesz, többnek gondolom magam egy ösztönlénynél.
Na, most jól összezavartam a statisztikádat?
7/7 anonim válasza:
Úgy viselkedem vele, mintha a barátnőm lenne, persze azért tisztázva van, hogy csak szexkapcsolatról van szó.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!