Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A minap az egyik fiatalabb barátnőm elmondta h ma elvesztette. Nem tudtam mire vélni, mivel még csupán 13.5 éves. Már megfordult a fejemben h elmondom a szüleinek. Mit tegyek? Ez normális?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 15:54
2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem kéne beköpni. :) Attól, hogy a barátnője vagy, a nemi életéhez semmi közöd nincs, ilyen szinten meg pláne. 13,5 évesen nem normális dolog össze-vissza dugni, én olyan 16-18 körülre mondanám azt, hogy oké, de hát ő tudja, ha neki ez jó... később szerintem megbánja, kivéve ha k*rva lesz. :))
4/12 anonim válasza:
Ha már 13,5 évesen van eszem arra, hogy szétteszem a lábaimat, akkor arra is lenne eszem, hogy legalább befogom a számat, és még véletlenül se mondom ezt el senkinek.
(:
5/12 anonim válasza:
Nem normális,de ez csak rá és a barátjára tartozik.Megbízott benned,te meg elmondanád a szüleinek?Ezzel szépen hátba szúrnád,valószínűleg nem vágyik ilyen barátnőre.Ezzel végül is csak felnyitnád a szemét,hogy milyen vagy.Én is ennyi idősen vesztettem el a szüzességemet,azóta is a barátnőmmel vagyok.22/F
6/12 anonim válasza:
hát igen a mai ,,norma,, bele taszítja szegényt ebbe a hejzetbe pff szegény ő is egy ostoba ribi ként végzi! De a kérdésedre a válasz ez ma már sajna normális :( :**((
7/12 anonim válasza:
Normálisnak nem normális, de még csak legálisnak sem igazán. Viszont egyre általánosabb. Hogy sajnos vagy sem, azon lehetne vitatkozni. Viszont a szüleinek ne mondd el! A szüzességét nem adhatják vissza neki úgysem, viszont szarba kerülhet ő is, meg a srác is. Nagyba. Én az ellenségemet sem árulnám el ilyen aljas módon, nem hogy a barátaimat. Ha segíteni akarsz, akkor inkább mondd neki, hogy óvszer nélkül semmiképpen ne szexeljen! (Gyógyszerhez még kicsi, a megszakításos módszer meg mese habbal.) Ennek nem lehet a jelentőségét túlhangsúlyozni.
8/12 anonim válasza:
Mondd el nyugodtan! Egyébként lehet, hogy nem bizalmasan mondta el, hanem felvágva és gondolom a srác idősebb, akkor pedig büntetendő cselekedetről van szó. Innen már csak egy lépés, hogy minden héten mással k.rjon. Aki b.szni tud, az gondolkozni is tudjon!
9/12 anonim válasza:
Mégis mit vesztett el? az önbecsülését?
10/12 anonim válasza:
Mégis mit vesztett el? az önbecsülését? mondjuk ja egy kis kurv@ lett ,egy mocskos kis zsiros hajú ribi :(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!