Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis es/vagy vekony peniszu fiuk! Volt mar olyan, hogy a peniszmeretetek miatt elhagyott titeket egy lany, vagy esetleg kinevetett miatta, vagy egyeb kellemetlen szituacioba kerultetek?
olyan, hogy ezért elhagyott v. kinevetett volna vki nem volt. olyan volt, hogy egy csajjal 1 éjszakás kapcsolat sikeredett pedig én többet akartam volna, de lehet, h más volt a baj.
a mostani csajom imád velem szexelni, és azt mondja nagyon jó vagyok az ágyban. ha 1 nap véletlenül kimaradna, már mászik rám...
ha a cerkád mérete nem az igazi, fejleszd a puncinyaló, ujjazási és egyéb szexuális izgatási technikáidat!
25/F
Mikor esik már le mindenkinek, hogy nem csak a férfi intim méretét lehet számszerűsíteni?
Az pedig csak féligazság, hogy a technika a lényeg. Amelyik punciba egy 18 centis péló való ott nem fog tudni mit kezdeni egy 13 centis darab. Ugyanez fordítva is igaz. Ahova 13 centis passzol oda nem fogja a csaj (már ha épeszű:)) beengedni a 18as "óriáskígyót".
Ezen én is paráztam az elején néha, rám jött a félsz, de úgy el is tűnt.
Mondjuk nekem nem olyan kicsi, 16/4,5, de akkor is zavart, de végül azt a következtetést vontam le, hogy ha eddig egy csaj se panaszkodott, meg visszahívott, h mi lenne ha??:)
Na akkor tudtam, h lehet, h nem 20 centi, de tetszik nekik, amit csinálok:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!