Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kis es/vagy vekony peniszu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis es/vagy vekony peniszu fiuk! Volt mar olyan, hogy a peniszmeretetek miatt elhagyott titeket egy lany, vagy esetleg kinevetett miatta, vagy egyeb kellemetlen szituacioba kerultetek?

Figyelt kérdés
Gatlasossa tesz titeket az intim meretetek? Vagy esetleg siman, fesztelenul mertek csajozni es tudomast sem vesztek a peniszetek mereterol?
2011. ápr. 6. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
rám nem vonatkozik a kérdés
2011. ápr. 6. 15:29
 2/7 Kingaa1 ***** válasza:
83%
a volt páromé nem volt nagy, de bácsi volt... nem a penisz nagysaga, vastagsága, hanem az együttlét milyensége a fontos
2011. ápr. 6. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 13 centis,és egyáltalán nem foglalkozok a mérettel.Soha egy lánynak sem volt vele baja,sőt anális szexnél kimondottan előnyös ez a méret.A teknika fontosabb.
2011. ápr. 6. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

olyan, hogy ezért elhagyott v. kinevetett volna vki nem volt. olyan volt, hogy egy csajjal 1 éjszakás kapcsolat sikeredett pedig én többet akartam volna, de lehet, h más volt a baj.

a mostani csajom imád velem szexelni, és azt mondja nagyon jó vagyok az ágyban. ha 1 nap véletlenül kimaradna, már mászik rám...

ha a cerkád mérete nem az igazi, fejleszd a puncinyaló, ujjazási és egyéb szexuális izgatási technikáidat!

25/F

2011. ápr. 6. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a méret miatt hagy el a csaj, akkor ne sajnáld. Ha azért, mert nem jó a szex, akkor elgondolkozhatsz.
2011. ápr. 6. 15:39
 6/7 Pj0tr ***** válasza:

Mikor esik már le mindenkinek, hogy nem csak a férfi intim méretét lehet számszerűsíteni?

Az pedig csak féligazság, hogy a technika a lényeg. Amelyik punciba egy 18 centis péló való ott nem fog tudni mit kezdeni egy 13 centis darab. Ugyanez fordítva is igaz. Ahova 13 centis passzol oda nem fogja a csaj (már ha épeszű:)) beengedni a 18as "óriáskígyót".

2011. ápr. 8. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezen én is paráztam az elején néha, rám jött a félsz, de úgy el is tűnt.

Mondjuk nekem nem olyan kicsi, 16/4,5, de akkor is zavart, de végül azt a következtetést vontam le, hogy ha eddig egy csaj se panaszkodott, meg visszahívott, h mi lenne ha??:)

Na akkor tudtam, h lehet, h nem 20 centi, de tetszik nekik, amit csinálok:D

2011. ápr. 8. 13:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!