Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi a baj de nem elvezem a szexet. Feltudd izgatni de nem. Es nem csak nala mar eleg reg ezzel a problemaval szenvedek. Miert lehet?
Kérd meg az adott partnert, hogy többet foglalkozzon előtte veled, illetve nyújtsátok el az előjátékot.
Te meg közben ne arra gondolj, hogy jaj, istenem, mindjárt kimos a gép, és hogy ki kell teregetnem, a gyerek meg holnap melyik cipőben meg iskolába.... Hanem a partneredre összpontosíts, ne is konkrétan a tevékenységetekre...
Ismerős, sajnos.
Masztival megy, partnerrel nem, pedig 6 éve élek szexuális életet.
Egy tippet adhatok: nekem néha bevállt, de azóta sem sikerült.
Ha te vagy felül lovagló pózban és nagyon finoman mozogsz, ne vadul, elérhető az orgazmus.
Nem tudom miért van ez velünk. :(
Hát én egy tippet adhatok, nem szabad gondolkozni. Semmin, hogy miért nem jó, vagy miért jó. Egyszerűen csak a partner létezzen és te. Figyelj rá, érezd és élvezd is. Ki kell zárni a külvilágot, hogy csak ti ketten legyetek az egész univerzumban. Nem nehéz, csak ne gondolj semmire, csak rá, enged el magad. És persze ismerd a saját testedet, mert ha nem tudod, hogy mi a jó neked, akkor nem is fogod élvezni a szexet soha.
24/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!