Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Enrique Iglesias tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Enrique Iglesias tényleg meleg? Remélem nem.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 12:48
1 2
 11/19 anonim válasza:
jaj..most miért kel ilyn csúnyán írni..én igenis szeretem a zenéjét.:)
2011. ápr. 6. 14:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Csőbuza...
2011. ápr. 6. 14:51
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy csak azért mert kíváncsi vagyok valamire mért kell azt hinni hogy azt gondolom hogy összejöhetnék vele vagy hogy megváltoztatná az életemet az hogy meleg vagy nem. Csak kíváncsi voltam. De a 12 válaszoló közül 1 max. 2 volt képes rendes választ adni és nem valami trágár, bunkó megjegyzést írni. Ha nem tudsz normális hozzászólást írni akkor inkább ne is írj, ha meg csak a dühödet akarod kiélni valahol vagy éppen rossz kedved van akkor valahol máshol add ki magadból ne egy közösségi oldalon oltogassál másokat.
2011. ápr. 6. 16:48
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem értem hogy csak azért mert kíváncsi vagyok valamire mért kell azt hinni hogy azt gondolom hogy összejöhetnék vele vagy hogy megváltoztatná az életemet az hogy meleg vagy nem.

Akkor miért úgy teszed fel a kérdést hogy "remélem nem"?

2011. ápr. 6. 17:22
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát az Anna Kournikova a barátnője és hacsak nem tévedek neki nincsen pénisze. Amúgy a bujdosó kolbász vadászok általában elég férfias vagy csúnya nőkkel jönnek össze alibiből nem pedig vele:

[link]

2011. ápr. 6. 18:00
 16/19 A kérdező kommentje:
Azért írtam oda, mert szerintem egész jó pasi és ha meleg lenne akkor még egy helyes pasi lesz aki meleg. És kár lenne érte. ennyi
2011. ápr. 6. 18:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Hatalmas kár. Tényleg, én ha ez bebizonyosodna lehet eret vágnék magamon azonnali hatállyal.
2011. ápr. 6. 18:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Annát viszont kournikováznám én is.
2011. ápr. 6. 18:48
 19/19 anonim ***** válasza:
mért ha az akkor még sem őt választod?
2011. ápr. 6. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!