Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy vagy a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy vagy a szex jó vagy a kapcsolat, de a kettő együtt sosem?

Figyelt kérdés

Új barátom van,akivel van orgazmusom,de nem olyan intenzitású,mint az eddigi pasijaimmal.

Mitől lehet?Pont jó a méret,vastagság,minden,de valahogy nem az igazi...

Minden másban kielégíti az igényemet,de ebben nem...

Az előzőeknél a szex isteni volt,a kapcsolat meg... hagyjuk is....:S

Veletek is előfordult már ez?

2011. ápr. 6. 12:22
 1/10 A kérdező kommentje:

a félreértések elkerülése végett:)

L/25 vagyok

2011. ápr. 6. 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

Nekem fél éve sikerült összehangolnom a kettőt, szóval van remény.

Próbáld meg minél inkább elengedni magad szex közben. Lehet, hogy csak más, mint az előzőek és jobban össze kell csiszolódnotok.

Persze van olyan, hogy a pasi simán nem tud jól megb,szni, azon nem lehet segíteni, ha érzed, hogy nem működik, ne alázd magad azzal, hogy olyan kapcsolatban élsz, aminél többre vágysz-

2011. ápr. 6. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a szex azzal jó, akit szeretsz. Annak már az érintésétől is elalélsz. :)

Lehet ezen kellene elgondolkodnod.

2011. ápr. 6. 12:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Én sose tudtam megérteni azokat, akik panaszkodnak, hogy nem jó a szex az új barátjukkal/barátnőjükkel. Ahhoz, hogy jó legyen a szex, szeretni kell az illetőt. Akivel még csak most kezdtél járni, ahhoz nem fűz még olyan erős kötelék, hogy igazán élvezni tudd vele a szexet.
2011. ápr. 6. 12:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Na, én meg sose értettem azokat akik azt mondják,hogy ha szeretsz valakit akkor a szex is jó. Sajnos ez nem mindig van így és ez egy idő után tönkre is teszi a kapcsolatot, ha nem sikerül javítani rajta.A kérdezőnek csak annyit tudok mondani,hogy legyen őszinte és mondja el a barátjának, hogy mit szeret és mit nem.
2011. ápr. 6. 13:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél türelmesebb az . A jó szexet meg lehet tanulni. És csak igazán őszinte kapcsolatban. Az alap nálatok megvan. Most építeni kell.
2011. ápr. 6. 13:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Aki most van, az olyan, aki megfog téged, leigáz, és a magáévá tesz? (Jó értelemben.) El bírod róla képzelni?

Akikkel jó volt a szex, azok olyanok voltak?

2011. ápr. 6. 14:28
 8/10 anonim ***** válasza:
gyere hozzám velem minden jó
2011. ápr. 6. 14:30
 9/10 anonim ***** válasza:

A 18 éves tapasztalatom a következő:

1. Csak a szex jó és semmi más.

2. A szex és más sem működik.

3. A szexen kívül minden szuper.

Hát, valamit valamiért. Nem lehet minden tökéletes. :-)

2011. ápr. 6. 15:52
 10/10 A kérdező kommentje:
utolsó:igen,ezt jól megfogalmaztad:DDDD
2011. ápr. 6. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!