Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában felizgatja a pasikat az ha egy nő fenekét ujjazhatja és nyalhatja?
wwwwwááááááá
izgatja a halált ........
Engem izgat de csak akkor, ha örömet okozok vele. Az anus is ugyanúgy a test egy része amely ráadásul tele van érzékeny idegvégződésekkel -> lásd izgatható.
Sok olyan partnerem volt akit igenis izgatot, természetesen olyan is akit egyáltalán nem.
Engem az izgat fel, ha a barátnőmnek a punciját izgathatom az ujjazással. Ő ezt élvezi , és én is :)
A feneket fogni kell, nem ujjazni. Remélem pusztakézzel csinálja, mert kíváncsi vagyok, hogy mikor kap el Kóli fertőzést.
Akkor valóban a párod a halál ...
Legközelebb análszex lesz, huhhh, nekem speciel a gyomrom is felfordul ettől .... Hát nem éppen a legszexibb testnyílás ...
Ha nőt izgatja engem is izgat. Nyaltam is már farkam is volt benn. Nincs ebben semmi különleges.
25/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!