Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Általában felizgatja a pasikat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában felizgatja a pasikat az ha egy nő fenekét ujjazhatja és nyalhatja?

Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 12:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%
hát azt nem tudom, de hogy jó kis bacikat szedhet össze az tutiXD
2009. febr. 28. 12:14
 2/14 anonim ***** válasza:
30%

wwwwwááááááá

izgatja a halált ........

2009. febr. 28. 12:21
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Engem izgat de csak akkor, ha örömet okozok vele. Az anus is ugyanúgy a test egy része amely ráadásul tele van érzékeny idegvégződésekkel -> lásd izgatható.

Sok olyan partnerem volt akit igenis izgatot, természetesen olyan is akit egyáltalán nem.

2009. febr. 28. 12:25
 4/14 A kérdező kommentje:
Akkor nyilván a Párom a Halál....Szereti nagyon.=)
2009. febr. 28. 12:25
 5/14 anonim ***** válasza:
38%

Engem az izgat fel, ha a barátnőmnek a punciját izgathatom az ujjazással. Ő ezt élvezi , és én is :)

A feneket fogni kell, nem ujjazni. Remélem pusztakézzel csinálja, mert kíváncsi vagyok, hogy mikor kap el Kóli fertőzést.

2009. febr. 28. 12:31
 6/14 anonim ***** válasza:
32%

Akkor valóban a párod a halál ...

Legközelebb análszex lesz, huhhh, nekem speciel a gyomrom is felfordul ettől .... Hát nem éppen a legszexibb testnyílás ...

2009. febr. 28. 12:35
 7/14 anonim ***** válasza:
37%
A nyílás bejáratánál szeretem simogatni, kicsit be-be nyúlni. Mélyebbre csak időnként, ez változó. A nyelvemmel viszont nem érinteném meg soha.
2009. febr. 28. 13:14
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
hát ha a punciját ujjazom benyúlok a másik ujjammal oda is csak az nagyon szűk.. de egyszer már 2 ujjal is csináltam. ha meg a punciját nyalom akkor nyalogatom azt is de nem olyan fincsi.
2009. febr. 28. 13:23
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

Ha nőt izgatja engem is izgat. Nyaltam is már farkam is volt benn. Nincs ebben semmi különleges.

25/f

2009. febr. 28. 13:34
 10/14 anonim ***** válasza:
46%
Tudom lepontozás lesz a vége, de szerintem az a nyílás egészen más dolgokra való :S !
2009. febr. 28. 14:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!