Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szado-mazo szexről?
Figyelt kérdés
Kipróbálnátok?2011. ápr. 5. 20:46
1/15 anonim válasza:
Nem, Beteges. Épp elég a főnököt kíbírni.
2/15 TOMAtm válasza:
simán ki,de ha nem tetszene azért ne verjenek laposra.
4/15 anonim válasza:
Elég nekem a munkahelyi főnökömet nem kidobni a 8-ról...
6/15 IQnindzsa válasza:
Ez nálam nem feltételes mód. Mindenféle BDSM játékban benne vagyok. :)
7/15 anonim válasza:
Naná, hogy naná. :D Kár, hogy a BDSM-élet és találkozók/társaságok gyakorlatilag nem léteznek a fővároson kívül (legalább is a környékemen, közel két órányi guglizás után biztos hogy nem). Az meg messze van, mint a fene. :/ Na mindegy, majd szerencsém lesz egyszer.
9/15 anonim válasza:
hát én szivesen kipróbálnám de először a rendes szexet kéne XD
F
10/15 anonim válasza:
én nagyon élvezem! főleg ha a barátom a szubmisszív fél. van egy-két extra dögös domina rucim, meg van egy csomó játékunk, amit elég gyakran előveszünk :) de azért nem szoktunk olyan nagyon bedurvulni, nem akarom h nagyon fájjon neki (azért egy kicsit szokott :)) én főleg a szerepjátékot élvezem benne, ami nagyon izgató tud lenni!
22/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!