Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha önkielégítés közben sem jutok el az orgazmusig, mi lesz, ha szeretkezni fogok valakivel? Talán valamit rosszul csinálok? (lány vagyok)
Nagyon sokáig így voltam, de sikerült!!:-) Nektek is fog, csak gyakoroljatok szorgosan! Próbáljatok mindenféléről fantáziálni, ki tudja mi hoz igazán lázba. Pl. egyszer épp "dolgoztam az ügyön", mikor zajokból hallom, hogy jönnek haza a szüleim, de még idő míg beérnek a házba, és ettől olyan izgalomba jöttem, hogy gyorsan-gyorsan el kéne menni, (nehogy így meglássanak), és hatalmasat élveztem..
Pláne, aki írja, hogy már közel jár, de nem megy.. Nekem ilyen hülyeségek szoktak segíteni, hogy arra gondolok, hogy nemsokára el kell indulnom otthonról stb. szóval, ugyanez, hogy nincs idő tovább maszatolni, ettől nekem mindig "megindul".
Persze biztos mindenkinél egyénfüggő. De én úgy gondolom a gondolatokon múlik a java része, meg hogy el tudd engedni magad.
Köszi a kommenteket!
Remélem, szex közben nem lesz ilyen problémám
Utolsó válaszoló:
És hogy sikerült? Milyen módon? Leírnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!