Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz hogy 16 éves vagyok és még nem csókoltam meg egy lányt sem?
Figyelt kérdés
Szerintem eléggé szánalmas ha az osztálytársaimat nézem ! Az a legnagyobb bajom hogy kevés az önbizalmam és mindig benne van a fejemben az a gondolat hogy mi van ha nem elégítem ki vele.2011. ápr. 5. 18:40
2/9 anonim válasza:
Én is ugyan így érzem ezt a dolgot, mert velem is ez a helyzet. Ha gondolod szívesen megismernélek. Írj privátban.
3/9 anonim válasza:
24 vagyok és még nem csókolóztam, F
4/9 anonim válasza:
én már túl vagyok rajta, viszont néha azt érzem, hogy talán nem kellett volna. ha gondolod írj privit, szívesen beszélgetnék veled! :) lenne pár kérdésem, és ebből akár kiderülhetne, hogy pontosan mi is a baj :D:D
14L
6/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz :) Egyszer úgyis megtalálod a hozzád illőt.
7/9 anonim válasza:
sajna velem is így van 17 vagyok, de még nem csókolóztam, egy kicsit zavar, de jobb szeretném inkább olyan lánynal aki nagyon bejön mintsem egy részegbuta p..csával....
8/9 anonim válasza:
24 voltam, amikor először csókolóztam. Azt már bőven gáznak éreztem. 34/f
9/9 A kérdező kommentje:
4. kérdező Bocs de nem tudok valamiért neked privit írni :D
2011. ápr. 6. 15:59
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!