Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés, amikor a popsitokba teszi a srác? Van aki élvezi úgy, mintha a puncijába tenné? Valamint mikor próbáltátok ki először?
most őszintén elmondom neked. először kellemetlen érzés, kb mintha nagyvécézni kéne, de utána kellemes érzés, pláne ha közben izgatod a csiklódat. sztem ez egy izgató, bensőséges dolog, ha a barátod odafigyel rád.
19 éves voltam amikor először próbáltam.
nagyon szeretem és élvezetes főleg, ha közben izgatod a puncid is...
amúgy kedvencem...
16 éves voltam, mikor előszőr csináltam így a párommal, aki jelenleg már a férjem (és 14 voltam, mikor összejöttünk).
Hát, elég érdekes volt, tényleg olyan, mint a wc-zés, mikor elkezdte bedugni, de 1-2 lökés után már élveztem, utána teljesen más érzés, nagyon is jó.
Megszerettem, és kb havonta csináljuk, de előtte természetesen mindig beöntést adok magamnak, utána pedig addig izgatja az ujjával és a szájával a fenekemet, hogy szinte eldurran... :D Így nálunk sem szokott sokáig tartani. Max 5 perc és ennyi idő alatt én is mindig elmegyek! Nangyon szeretem.
Nem is értem a többi nőt, akik hisztiznek emiatt, hogy miért csinálják... pedig tényleg rendesen kipróbálnák, szerintem élveznék, elvileg ugyan úgy vagyunk felépítve... de mindegy is. Nekem jó, páromnak is. A többieket meg lesz*rom. :D
20/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!