Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, milyen érzés, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen érzés, amikor a popsitokba teszi a srác? Van aki élvezi úgy, mintha a puncijába tenné? Valamint mikor próbáltátok ki először?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

most őszintén elmondom neked. először kellemetlen érzés, kb mintha nagyvécézni kéne, de utána kellemes érzés, pláne ha közben izgatod a csiklódat. sztem ez egy izgató, bensőséges dolog, ha a barátod odafigyel rád.

19 éves voltam amikor először próbáltam.

2011. ápr. 5. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

nagyon szeretem és élvezetes főleg, ha közben izgatod a puncid is...

amúgy kedvencem...

2011. ápr. 5. 18:56
 3/7 Szűcs Vivike ***** válasza:
33%
Én tudom úgy élvezni, de azért mégis kicsit más érzés.
2011. ápr. 5. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Az első 18 évesen rémes volt. Meghitt kapcsolatban, sok sikosítóval, türelemmel, szeretettel nagyon élvezetes tud lenni. Időt kell rá szánni. Fő a fokozatosság, akár más-más alkalmakkal egyre jobban, közelebb... eleinte ujjal, aztán kettővel, majd később jöhet Ő is. Nem olyan, mint a hüvelyi szeretkezés, más, máshogy jó :)
2011. ápr. 5. 22:56
 5/7 anonim válasza:
Nekem csak az a bajom vele,hogy nagyon-nagyon hamar elmegyek. 1 perc se kell kb.
2011. ápr. 5. 23:56
 6/7 anonim ***** válasza:
és az miért baj ha hamar elmész tőle? :)
2011. ápr. 6. 00:44
 7/7 anonim ***** válasza:
42%

16 éves voltam, mikor előszőr csináltam így a párommal, aki jelenleg már a férjem (és 14 voltam, mikor összejöttünk).

Hát, elég érdekes volt, tényleg olyan, mint a wc-zés, mikor elkezdte bedugni, de 1-2 lökés után már élveztem, utána teljesen más érzés, nagyon is jó.

Megszerettem, és kb havonta csináljuk, de előtte természetesen mindig beöntést adok magamnak, utána pedig addig izgatja az ujjával és a szájával a fenekemet, hogy szinte eldurran... :D Így nálunk sem szokott sokáig tartani. Max 5 perc és ennyi idő alatt én is mindig elmegyek! Nangyon szeretem.

Nem is értem a többi nőt, akik hisztiznek emiatt, hogy miért csinálják... pedig tényleg rendesen kipróbálnák, szerintem élveznék, elvileg ugyan úgy vagyunk felépítve... de mindegy is. Nekem jó, páromnak is. A többieket meg lesz*rom. :D

20/N

2011. ápr. 6. 08:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!