Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik az abortusz? Mennyi idő stb? 17/l
Kedves Kérdező!
Nagyon sajnálom ami veled történt,teljes mértékben át tudom érezni,mert nekem tavaly volt abortuszom. (mi gumival védekeztünk)
Tehát így "zajlik":
amikor már kb. 5 hetes (ekkor látható jól UH-n)akkor a doki kiállít róla kezelőlapot,ezzel elküldenek az illetékes családvédelmi szolgálathoz. Itt egy védőnő elmondja,h mire számíthatsz,mivel fiatalkorú vagy nem hiszem,h győzködni fog,h tartsd meg. Igaziból rendesek.
3 nap gondolkodási időt kapsz,azután vissza kell menned, és ha nem akarod, akk kitöltenek 1 lapot,amit vinned kell majd a kórházba.
tavaly 28.890 ft volt, ha emelt összegű családi pótlékot kapsz akkor ingyenes, ha rendszeres gyerekvédelmi támogatást akkor 8.890 ft.(ezt fénymásolt iratokkal igazolod)
A kórházban időpontot kérsz,befizeted a csekket.
A műtét reggelén ne egyél, ne igyál semmit, korán reggel bemész leadod a papírokat.
A doki tágító pálcát helyez fel,ez csak egy picit kellemetlen, nem fáj.
Ezzel fekszel kb. 4 órahosszáig,utána behívnak a műtőbe, altatót kapsz, így az egészből SEMMIT SEM ÉRZEL.
Kb. 10 percig tart az egész.
Visszavisznek a kórterembe,ahol nem kelhetsz fel 2 óráig,és további 4 óráig még ott maradsz "megfigyelésen". (Utána sem ehetsz 2 óráig.)
Én reggel 7:30-ra mentem, este 6-ra már otthon voltam.
Abszolút nem fáj az egész. Utána vérzik néhány napig, de csak mint egy normális menszesznél.
Ne félj,ez ma már rutinműtét, ilyen sajnos bárkivel történhet.
Szorítok érted, kitartást!:-)
Kedves Kérdező!
Biztos vagy benne, hogy abortuszra akarsz menni? Van más megoldás is....örökbeadás pl. Én pl. nagyon boldog lennék egy gyermekkel, mert nekem nem jön össze saját..
Kérlek jól gondold meg, hogy mit teszel..utána már nem tudod visszacsinálni.
Mit nem adnék érte, ha én lennék terhes.. :(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!