Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti összejönnétek v...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti összejönnétek v lefeküdnétek-e olyan csajjal akinek volt abortusza?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 15:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
értem.köszönöm azoknak akik válaszoltak.van olyan mondjuk akinél szakitó ok lenne?:P
2011. ápr. 5. 19:05
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

Nem. És igen, szakító ok lenne.

Egy gyerekes anyukával sokkal hamarabb összejönnék, mint egy olyannal, akinek abortusza volt.

23/F

2011. ápr. 8. 15:14
 13/22 anonim ***** válasza:
47%
kedves utolsó, arra nem gondolsz, hogy kiszakadt az óvszer vagy hasonlók? mert tudod úgy is teherbe lehet esni!
2011. ápr. 8. 15:29
 14/22 anonim ***** válasza:
52%

Persze, úgy is teherbe lehet esni, de akkor még ott van a 72 órás tabi...

Egyébként mindig ezzel a kiszakadt óvszerrel jönnek, amikor az abortuszok 99,99%-a nem ilyen miatt van, hanem mert b@sztak az egészre! Ha csak a kiszakadt óvszeresen mennének abortuszra nagyon kevés lenne!

2011. ápr. 8. 15:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy tetszene, de lefeküdni lefeküdnék vele ha jó csaj (bár nem kezdi ezzel kezdene ismerkedni valaki), ha normális is akkor akár össze is jönnék vele, de nem lenne szakító ok.
2011. ápr. 8. 15:37
 16/22 anonim ***** válasza:
22%

Fujj, egy gyilkossal? Dehogyis...

(várom a lepontozást a sok szakadós óvszerestől...)

2011. ápr. 8. 15:44
 17/22 anonim ***** válasza:
44%
15:44 igazad van van nagyon is.Semilyen védekezési módszer nem ad 100%os védelmet.de ma mi a biztos semmi,csak a halál,és az abortusz gyilkosság!Inkább megszülöm és örökbe adom (mert így élhet normálisan ,de ha abortuszra mennék...hát nem tudom,szemétség és ellenzem)
2011. ápr. 8. 16:20
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, de azért biztos meg kérdezném a lányt, hogy miért vetette el a gyereket. Le tagadni nem volna érdemes mert, ha kiderül akkor lehet csalódnék a lányba de lehet más férfiak is így gondolnák és abból tutti nagy botrány volna. Nyugodtan ismerkedj de közöld ezt a sráccal mielött komolyabbra fordul a kapcsolat.
2011. ápr. 8. 16:29
 19/22 A kérdező kommentje:
csak kiváncsiságból kérdeztem, van barátom csak attól félek, hogyha majd szakitunk nekem nemlesz senkim.Ő azt mnodja hogy neki is nehéz ez az egész, de neki nem nagyon boritotta fel az életét, az enyémet annál inkább.És kiváncsi volam arra, hogyha a kapcsolatunkkal ne adj isten történne valami, akkor még lehet esélyem, hogy ne magam éljem le az életemet?
2011. ápr. 8. 17:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Édesanyámnak is volt abortusza, bár az övé egy bonyolult eset volt (amikor ez történt, én 13 éves voltam). Olyan volt a helyzet, hogy nem olyan volt, hogy jobb/rosszabb megoldás, hanem az volt az egyetlen megoldás. És tudom, hogy ő már nem csajnak számít, de ha úgy alakulna az élet, hogy már nem élne együtt apukámmal, és emiatt taszítaná el magától egy férfi, akkor azt szörnyű nagy szemétségnek érezném (mondom ezt úgy, hogy most, 18 évesen azt mondom, hogy ha "baleset" folytán teherbe esnék, én vállalnám a gyereket). Van olyan helyzet is, amikor az abortusz nem csak egy választható opció.
2011. ápr. 8. 21:53
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!