Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A volt csajom egy ribanc?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt csajom egy ribanc?

Figyelt kérdés
Szakítottam a barátnőmmel és most kuratja magát mindenkivel. Szerintetek is egy ribanc? :D
2011. ápr. 5. 14:18
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
akkor nem volt ribanc mert csak én kurtam, de most szinte a fél város bas sza
2011. ápr. 5. 14:24
 12/30 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem is egy ribanc. Teljesen mindegy, hogy pénzért csinálja, vagy egygombócos fagyiért, vagy csak úgy, akkor is ribanc.

Tedd túl magad rajta, megspóroltál pár évet, hogy idejében kirúgtad.

2011. ápr. 5. 14:25
 13/30 A kérdező kommentje:
14:23 nekem nem fáj csak azelőtt nem bas zta a fél város...
2011. ápr. 5. 14:27
 14/30 anonim ***** válasza:
64%
Szerinted melyik a jobb? Amikor jártatok akkor más is kúrta, de szakítás után csak egy vagy fordítva? Örülj hogy szakítás után ilyen lett, mert bebizonyította hogy milyen:)
2011. ápr. 5. 14:35
 15/30 anonim ***** válasza:
41%
Az ilyet hívják úgy, hogy alagsori bárcás k*rva...
2011. ápr. 5. 14:35
 16/30 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem több ilyen nő kéne a társadalomnak,és az a baj,hogy én nem ismerek egyet sem.
2011. ápr. 5. 14:37
 17/30 anonim ***** válasza:
26%
Az hát, egy ribi. Női szemmel mondom ezt. És századjára is le lehet írni a hasonlatot: az a kulcs ami minden zárat nyit, az király, viszont az a zár amit bármilyen kulcs nyit, az sz.r. Ez így van a fiúk-lányok viszonylatában, és ez a normális. Persze azért női szemmel jobb, ha egy pasi nem ment végig a fél városon - mert akármit is hisztek, ez semmilyen csajnak nem imponáló, csak a férfiaknak egymás közt. Viszont az, hogy egy nő mindenkivel lefekszik, sok partnere van és nem válogat, színtiszta k.rvaság, lehet itt "feministáskodni" stb. akkor is ez van:) Megértem, hogy szar. De tényleg lásd a jó oldalát, legalább amíg veled volt, nem volt ilyen.
2011. ápr. 5. 14:55
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Persze, persze, amig veled volt nem... ahogy azt Moricka elkepzeli. A valtozas csak az, hogy tetszik-nem tetszik most mar semmi kozod sincs hozza.
2011. ápr. 5. 15:06
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Talán csak kiélvezi, hogy végre megszabadult tőled. :D Bár úgy látom, korán örül, ha még mindig ennyire nincs jobb dolgod, mint vele foglalkozni. :)
2011. ápr. 5. 15:06
 20/30 anonim ***** válasza:
55%
ribanc!amikor jártatok én már akkor is kúrtam
2011. ápr. 5. 15:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!