Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy működik ez a csak szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működik ez a csak szex dolog? Részletek lent

Figyelt kérdés

Van egy srác,eddig 3x voltunk együtt. Decemberben voltunk először együtt,akkor még szabadok voltunk mindketten. Azóta nekem van barátom(a srác egyik haverja). Ennek ellenére azóta már 1x együtt voltunk. Azonban az utóbbi 2 hétvégén először ő hívott át,de akkor én nem tudtam menni. Másnap én hívtam,hogy mennék,de akkor ő mondta le egy buli miatt(aztán hajnalban részegen hívott,hogy menjek,de akkor már nem volt erőm,sem kedvem+ megalázónak is éreztem a helyzetet). Következő hétvégén meg először én kerestem de ő mondta hogy nem jó,aztán másnap ő hívott de én akkor barátomnál aludtam. Szóval most ez miért van ? Még mielött mindenki elkezdene k*rvázni. Az a nagy problémám,hogy a barátommal nem tudom elképzelni a szexet 2,5 hónapja vagyunk együtt,de a csók sem esik tőle jól,de viszont nagyon jól érzem magam a társaságában,kedves,aranyos. A másik srác akivel viszont csak szex van,hát ő vele meg simán megy a dolog. Sőt én szívesen járnék is vele(eleinte úgy tűnt lesz is több ),de ő nem kötelezi el magát még járás szempontjából sem senkivel...A kérdés,hogy most azért nem akar már tőlem szexet mert zavarja hogy a haverjának a barátnője vagyok ? vagy csak tényleg nem jött össze a dolog mostanában. Plusz bármilyen tanács a helyzetemmel kapcsolatban ?

22l,23f

2011. ápr. 5. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb lenne, ha találnál egy harmadik fiút. Olyat akivel kölcsönösen testileg és lelkileg is megértitek egymást. Ezek a félmegoldások senkinek sem igazán jók.
2011. ápr. 5. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:

"2,5 hónapja vagyunk együtt,de a csók sem esik tőle jól"

Leestem a Földről, vagy mindenkinek elment az esze? Inkább megcsalás mint őszinteség. Az ilyentől legszívesebben szétütnék egy gipszkarton falat.

2011. ápr. 5. 14:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Alapból szeretem őt. Tényleg szeretem. Régóta ismerem Őt és barátságból alakult ki (talán) több érzelem. Azonban a testiség nem jó tőle,a csók sem. Pontosabban nem érzek közben semmit. Így Vele a szex fel sem merül a gondolataim között. Félek,hogyha megmondom neki akkor végleg elvesztem,úgyis mint barátot :(
2011. ápr. 5. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor ő csak barát és nem pár. Nem tudsz különbséget tenni?

És igen r*banc vagy, gerinctelen, átversz másokat, bocs de ez undorító, ne várj megértést.

2011. ápr. 5. 15:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!