Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyforma mind a kettő? Ugyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyforma mind a kettő? Ugyan olyan érzés?

Figyelt kérdés
Sajnos még nem volt hüvelyi orgazmusom.De csiklón igen. Kinek volt már tapasztalata mind a 2őben. Egyforma mind a 2ő orgazmus, ugyan olyan érzés, vagy esetleg más milyen.
2011. ápr. 5. 11:44
1 2
 1/15 Strigi válasza:
Bár fiú vagyok, de a vaginális orgazmusra adott reakció olyannyira eltérő, hogy bátra állíthatom, egyáltalán nem ugyanolyan. :)
2011. ápr. 5. 11:46
 2/15 anonim ***** válasza:
A csiklós orgazmus sokkalta intenzívebb. Legalább is nálam.
2011. ápr. 5. 11:48
 3/15 A kérdező kommentje:
Most van a 3dik komoly kapcsolatom. Az 1-ő mikor megtudta h nem élvezek el hüvelyen amikor szakított velem. A 2-dikál saját magamat izgattam sex közben.3-dikal még nem volt szexuális kapcsolatunk, félek attól h zavarni fogja őt h nem tudd hüvelyen keresztül kielégíteni, és a csiklómhoz kell nyúlom. Ez a férfiakat nem zavarja?
2011. ápr. 5. 11:55
 4/15 anonim ***** válasza:
Rám egyenesen ösztönzően hat!
2011. ápr. 5. 12:02
 5/15 anonim ***** válasza:

Nem ugyan az és a hüvelyi szerintem nehezebben is jön össze,nekem pl. van h. akkor tör ki belőlem amikor a párom kihúzza,addig csak élvezem,de remegés meg ilyenek akkor tör rám miközben érzem h. kihúzz a "kukacát".

szerintem sem olyan intenzív a hüvelyi,viszont talán tovább tart.

2011. ápr. 5. 12:10
 6/15 Strigi válasza:

Hogy micsoda? Az sem lenne egészen normális, ha a nő azért dobja ki a pasit, mert nem elég ügyes, de hogy a pasi legyen felháborodva, miközben ő az ügyetlen?!

12:02-es kommentelő! Valószínűleg ebben te vagy a kivétel; én mindenhol azt az általános nézetet találom, hogy a vaginális orgazmus sokkal erőteljesebb (plusz az első kézből hallott vélemények is ezt támasztották számomra alá). Persze, egyénfüggő ez is!

2011. ápr. 5. 12:14
 7/15 anonim ***** válasza:
Ahhoz a két válaszolóhoz csatlakoznék, akik szerint a csiklói intenzívebb. Nekem is. De úgy tűnik ez egyénfüggő.
2011. ápr. 5. 12:21
 8/15 anonim ***** válasza:

"Hogy micsoda? Az sem lenne egészen normális, ha a nő azért dobja ki a pasit, mert nem elég ügyes, de hogy a pasi legyen felháborodva, miközben ő az ügyetlen?!"

Nem akarok senkit vedeni, szerintem is durva dolog ilyesmi miatt szakitani, de szamomra nyilvanvalo,hogy nem a ferfi ugyetlensege (legalabbis nemcsak) az oka, hogy a kerdezonak nem volt huvelyi orgazmusa, mivel ez nem kizarolag a pasi ugyessegen mullik, hanem az agy is fontos szerepet kap benne. Mibol gondolod kedves kerdezo, hogy a mostani baratoddal sem fog mukodni. A lenyeg, hogy engedd el magad, ne gondolj semmi masra lazits es elvezz.

2011. ápr. 5. 12:48
 9/15 A kérdező kommentje:
Mindig az érzésre hangolódtam rá, és mikor nem jött össze akkor nem fordultam magam alá, a következőre aktusra összpontosítottam, és mindent kizártam a környezetből.A jelenlegi páromnak olyan kapcsolatai voltak ahol a nőnek volt hüvelyi orgazmusa.És mivel még nem volt hüvelyi orgazmusom,érdekel h mennyire más mint a csikló orgazmus.És érdekel az h a kapcsolatban a pasikat nem e zavarja az ha nőnek éppen nem jön össze a hüvely orgazmus, és csiklón keresztül érik el az orgazmust aktus közben.
2011. ápr. 5. 13:24
 10/15 anonim ***** válasza:

Gondolom zavarja, de ez szerintem egyenfuggo, en csak abbol indulok ki milyen erzes a paromnak mikor tudja, hogy volt huvelyi orgazmusom es milyen az , amikor nincs.

Nagy kulonbseg van a 2 kozott, legalabbis nekem a huvelyi intenzivebb, tovabb tart, es hihetetlen remeges koveti( ami jo erzes).

Szerintem a legjobb(ha valoban majd vele sem lesz huvelyi orgazmusod), ha megbeszeled vele, hogy neked korabban sem volt, igy nem erezheti majd rosszul magat.

De en meg mindig, amondo vagyok, hogy sikerulhet meg probalkozz, probalj ki mas es mas poziciokat koncentralj..te sem vagy mas mint a tobbi no, ezert neked is sikerulhet.

2011. ápr. 5. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!