Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most komolyan érezzem magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan érezzem magam rosszul, mert lenyelem?

Figyelt kérdés
Társaságban szóba jött ez a téma (nem 30 fős vacsorán persze, hanem barátnőkkel) és mindenki fújjogott a lenyelés kapcsán. Olyanokkal jöttek, h fúj már, milyen az íze, meg hogy szar érzés, mikor belelő a szádba, és aki lenyeli, az perverz kurv@, és a pasik milyen rohadt önzők, hogy élvezik, ha lenyeli a nő. Én meg mondtam, h nemcsak eltűröm, hanem még szeretem is lenyelni. Senki sem osztotta a véleményem, hanem néztek rám, mint Rozi a moziban. Hát bakker, hallottam már ennél nagyobb perverzióról is, és szerintem semmi rossz érzés nincs abban, ha a szádba lőnek és az íze sem rossz (pedig a barátom dohányzik). Annyit mondtam nekik, h szerintetek a pasiknak milyen érzés nyalni minket, talán joghurtos milka csoki ízű? És nekik olyan marha kellemes, mikor az egész arcuk nedves már? Barátomat meglepte, mikor legelőször magamtól mondtam, h szeretném lenyelni, mert mint mondta, az eddigi csajai max lábraélvezést engedtek, de nem úgy tűnt, mint aki sajnálja a dolgot...:) Én meg mit játsszam az angyalt, meg kéressem magam, ha egyszer én is szeretem? Nem vagyok az a rögtön ágybavihető típus, de képmutató sem. Eddig bele sem gondoltam, hogy ez gáz lenne... Tényleg ekkora perverzió, hogy lenyelem, mint amennyire lehurrogtak? 21L
2011. ápr. 5. 11:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán de nem perverz. Mondjuk én nem csinálnám meg barátomnak, mert félek az érzéstől, de attól nem mondom el a csajt k.rvának mert ő megteszi. Szerintem is az egy szép gesztus és örömet szerzel a partnerednek. Ha meg még szereted is akkor semmi probléma:)
2011. ápr. 5. 11:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sem nyelem le,nem szeretem,de ha neked ez jó,és élvezed akkor csináld csak:) Nem kell törődni másokkal,ez még semmi ahhoz képest amilyen más perverz dolgok vannak.. :)

20/L

2011. ápr. 5. 11:23
 3/15 anonim ***** válasza:
Vagy csak álszentek a barátnőid... Mégha perverz is volna, ha neked jól esik csináld csak.
2011. ápr. 5. 11:23
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez nem perverzió. Ami mindkét félnek jó, az megengedett. Ki így szereti, ki úgy.
2011. ápr. 5. 11:25
 5/15 anonim ***** válasza:
58%

Álprüdéria, mármint a barátnőid részéről.

Csináld, ahogy neked jólesik. Bűntudatod ne legyen.

;D

Megnézném a többi csajt copás közben.. :D Szerintem leesne az állad.

2011. ápr. 5. 11:28
 6/15 A kérdező kommentje:
a sztorihoz még hozzá tartozik, hogy az egyik csaj elmesélte, hogy első randija volt egy pasival, és mikor vitte haza kocsival, megállt egy félreeső helyen, és kérte, hogy verje ki. a csaj megtette szíves örömest, de lenyelni nem akarta, mert az perverz ugye. és még rám voltak kiakadva... hát én meg első randin egy kocsiban nem verném ki senki farkát, mégsem mondom rá h kva...
2011. ápr. 5. 11:31
 7/15 anonim ***** válasza:
58%
Nyugodtan nyeld le. Lehet nem hiszed el, de egészséges, ugyanis kedélyjavító és depressziócsökkentő hatású.
2011. ápr. 5. 11:32
 8/15 anonim ***** válasza:
Hülye álszent p...ák, ez a véleményem! Rengetegen lenyelik, max. az a különbség, hogy valaki piszkosan is megteszi, míg más teljes tisztálkodást követel előtte. A leírt sztoridból is látszik, hogy valójában milyenek ezek a lányok. Ha élvezed te is és a párod is, akkor nyugodtan nyeld le, előttük pedig ne hangoztasd, sokkal különb vagy, mint ők!
2011. ápr. 5. 11:40
 9/15 Strigi válasza:
95%
Szerintem, ha valamit spontán és élvezettel tesz meg valaki az ágyban, azon eleve nincs mit szégyellni. Az más kérdés, hogy szerintem baromság kitárgyalni... :)
2011. ápr. 5. 11:47
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Jó, gratulálunk, köszönjük, te lenyeled, ők nem nyelik le, te nem érted az ő álláspontjuk, ők nem értik a tiedet, szerintük te perverz vagy, szerinted ők a prűdek. Ennyi, egyikőtök sem különb a másiknál.
2011. ápr. 5. 12:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!