Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, bejön nektek ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, bejön nektek ez a dekoltázs?

Figyelt kérdés

Kép: [link]

Nekem valahogy olyan fura a melle, normális, hogy melltartó nélkül is ennyire "összeér" a két melle? Nekem nem tetszik:/ (bár én lány vagyok, ezért vagyok kíváncsi fiúk véleményére). Szerintem olyan mű hatása van, nem lepődnék meg, ha nem igaziak lennének.

2011. ápr. 5. 00:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok photoshop nélkül milyen lenne. Ha úgy is ilyen, és nem azért, mert szilikon, akkor okés. Amúgy nem.
2011. ápr. 5. 08:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Ninics ezzel semmi probléma sem, a csaj is jó, meg a keblei is...:)
2011. ápr. 5. 08:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Nagyobb és fiatal cici miért nem érhetne össze?
2011. ápr. 5. 08:46
 14/19 A kérdező kommentje:
ahogy írtam, nekem van valami "természetellenes" abban, ahogy összeérnek, tényleg olyan, mintha össze lennének varrva.
2011. ápr. 5. 09:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Inkább legyen picit kisebb, szerintem nem igazi :)
2011. ápr. 5. 11:09
 16/19 St.Germain válasza:
Nincs vele semmi gond, ami neked természetellenes az az, hogy használtak egy kis PhotoShop-ot.
2011. ápr. 5. 12:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Hitomi Tanak

ennek a nőnek már nagyon ronda mellei vannak, túl nagy, szilikon, és még lóg is a tömege miatt, a nagymamámnak vannak ilyen mellei, csak nagyobb testhez, ez undorító, a kis, formás, kerek, feszes eredeti mellek sokkal szebbek, ez már karika túra, arcával nincs baj, de a mellei ocsmányak, el se tudom képzelni milyen csúnyák és gusztustalanok lehetnek a mellbimbói meg a bimbó udvara, és a legrosszabb benne az, hogy ettől nem szép lesz vagy szexi, hanem undorító, visszataszító, csak feltűnő és megbotránkoztató, de semmi több,

inkább szétálló mellei legyenek valakinek, mint összeérő felnyomatott alul kifolyó. Ezzel már hátat meg hónaljat lehet mosni. Ha valaki ilyen természetesen, arról nem tehet, de aki szép és így elcsúfítja magát, annak gratulálni tudok. Tényleg azt hiszi mindenki, hogy a legtöbb pasinak ez a favorit, és hogy a csajok így akarnak kinézni? Ez intelligencia kérdése sztem. Nem tudom mért lesz ettől valakinek nagyobb önbizalma, én eltakarnám ha nekem ilyen lenne a csajok helyében, sőt hason se lehetne feküdni. Csoda hogy nem érzi magát feszélyezve

keletieknek amúgy is lapos, kis mellei szoktak lenni, ez olyan durva mintha egy néger vagy egy japán kiszőkítteti a séróját, vagy kék kontaktlencsét visel. A szoláriummal ugyanígy vagyok, sztem ronda ha valaki agyon van kozmálva, és fehér ember létére arabnak akar kinézni, plusz még hozzá társul a világos haj, rózsaszín ajkak, csúnya. A fehér bőr sokkal szebb, mikor olyan mint a porcelán baba :)

Thai meg egyéb keleti, ázsiai csajokkal az a baj h olyan egyformák arcra, és olyan a szemük, az arcuk, mint a down kórosoknak, meg az ufóknak, sőt mumszosoknak is hasonló a szeme, olyan kicsi és szűk résű, inkább a nagy szemekre szavazok, kisebb mellekre

2011. ápr. 5. 13:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Kissé műnek tűnik. Asszem kihagynám.
2011. ápr. 5. 14:03
 19/19 A kérdező kommentje:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:17

így, ahogy leírtad, teljesen egyet értek veled:) szerintem is ezzel már túlzásba estek (vagy a plasztikával, vagy a photoshoppal, jobb esetben az utóbbival, hisz akkor a valóságban legalább nem néz ki ilyen otrombán). Számomra a természetes lányok sokkal szebbek, legyen kis, vagy akár nagy mellük, én sem értem, miért lesz valakinek önbizalma, ha 2 dinnyét helyeznek a mellei helyére... és az meg pláne elképesztő számomra, hogy a pasiknak ezek a mű csajok jönnek be (persze vannak kivételek, de sajnos manapság elég nagy arányban igaz ez a pasikra) ezzel nagyon jó úton vagyunk az elembertelenedéshez. Egy szóval, nem tudom, mi a vonzó ebben (vagy akár a többi hasonló) nőben.

2011. ápr. 5. 23:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!