Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az gáz, ha pasiként néha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha pasiként néha arról fantáziálok, hogy jól megdug egy másik srác?

Figyelt kérdés
Fiatal fiú, vagyok, a csajok szerint is nagyon jó a seggem, és sokszor fantáziálok arról, hogy jól kitölti egy vastag fasz. Lehet, hogy biszex vagyok, mondjuk ez csak a fantáziálás szintjén állja meg a helyét, mert a valóságban, az utcán vagy akárhol csak a csajokat nézem és azokra áll fel, de ha fantáziálok, akkor az előbb említettre is.
2011. ápr. 4. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Nos, szerény véleményem szerint látens homokos vagy, úgyhogy nem gáz :)
2011. ápr. 4. 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

1,Egy csaj is megdughat felcsatolhatósssal. Ez elég sok heteró pár szokta.

2, Melegnek lenni se gáz.

2011. ápr. 4. 22:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogy írtad fiatal vagy. Ebből kifolyólag arra lehet következtetni, hogy dúlnak a hormonjaid. Ez lehet az oka :)
2011. ápr. 4. 22:35
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Semmiképpsem vagy homokos, hiszen említetted, hogy csajokra áll fel. Szerintem biszexuális vagy.
2011. ápr. 4. 22:37
 5/10 anonim válasza:
9%

nagy az isten állatkertje!

fake

2011. ápr. 4. 22:43
 6/10 szamo77d ***** válasza:
100%

A Te korodban nem olyan vészes ez! Természetes érdeklődés van az emberben a saját neme iránt. A legjobb barátommal mi is megnéztük egymásét, mindkettőnknek felállt, én még

arra is rá akartam venni, hogy masztizzunk egyet közösen,

de ebbe már nem ment bele. És mégis egy lányba lettem

olyan szerelmes, hogy még ma is szeretem. A barátom is

megnősült, két gyereke van, kész! Az, hogy vannak homo

fantáziáid, nem gáz egyáltalán!

2011. ápr. 4. 22:49
 7/10 szamo77d ***** válasza:
100%

Ha majd eltelik pár év, lesz barátnőd, rendszeresen szexeltek, akkor talán csökkennek az ilyen jellegű fantáziák is! De ha még akkor is előjönnek, az sem gáz!

Megkéred a bnődet, hogy nyúljon be neked, mozgassa ki-be az ujját, mert neked ez izgi. Biztosan megteszi! Most meg

ne nyugtalankodj a fantáziák miatt!

2011. ápr. 4. 22:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Wow, összesen egy retardált komment jött eddig. Vagy nagyon szorgosak a moderátorok, vagy kivételesen normális kedvében van a közösség itt. :)

Nem gáz. Homoszexuális fantáziája a legtöbb embernek van tinikorban néha-néha. Legrosszabb esetben biszexuális vagy, de az sem "gáz" szóval nyugi, nem kell aggódni. :)

2011. ápr. 5. 00:59
 9/10 anonim ***** válasza:

00:59

Má nem azé, de nekem rohadtul nem voltak homár fantáziáim tini koromban SE.

És amúgy szerintem gáz, de én nem vagyok búza.(hál istennek)

2011. ápr. 5. 10:37
 10/10 anonim ***** válasza:

én arról szoktam hogy én vagyok a csaj és kinyalom saját magam és élvezkedek az ágyba mintha én lennék a csaj:D

F17

2011. ápr. 5. 19:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!