Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kaptatok már rajta valakit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptatok már rajta valakit maszturbáláson?

Figyelt kérdés
Ha igen mi tőrtént?
2011. ápr. 4. 21:21
 1/5 Lackaaa ***** válasza:
69%
engem, semmi mert természetes dolog...
2011. ápr. 4. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:

engem is.meg sex közben is.a csajnak az apja,azt voltunk 15 évesek.

maszti közben kiküldtem a szobából,és mondtam neki várjon még 5 percet.

2011. ápr. 4. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:

igen, a macskát minden reggel

általában átteszem másik cicalányra

2011. ápr. 4. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
43%
Vígan nézegettem a gépen a Pindúr Pandúrokat amikor egyszer csak észre vettem, hogy valami mozog a combtövemnél. B@szki, hát nem a bal markom volt az amint éppen a tökömet rágatja?! Ezt látván, nagyon mérges lettem, mert nem szóltak nekem ezért próbáltam véget vetni kettejük örömének ám törekvéseim hiába valóak voltak, mert a bal kezem testvére Jobb, (akinek félelmetes a balegyenese :) ) az utamba állt minden alkalommal. Azt mondta, hogy csupán azért játszik most ellenem, mert ő következik ezután. Hát a pofám leszakad tőlük, én meg ott maradtam egymagam, megint mint csak szemlélő...
2011. ápr. 4. 23:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyszer csukott szemmel vertem a farkam és a mellkasomra élveztem egy nagyot, miközben a szomszéd nőre gondoltam. Mikor kinyitottam a szemem, ott állt anyám előttem 2 méterre. gondolhatod, hogy vörös lettem pillanatok alatt.

Nem szólt semmit, és azóta sem beszéltünk róla. Hogy apámnak elmondta e vagy sem, azt nem tudom.

2011. ápr. 11. 00:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!